19:e upplagan av Sandefjord Open

Sandefjord Open arrangerades den 29 mars 2009 i Norge för nittonde gången av Geir Hansen. Tävlingen är känd för att vara ytterst gemytlig och välarrangerad. Grenarna man tävlade i var Classic Bodybuilding, Body Fitness samt Bodybuilding. Samtidigt avhölls också Norska Mästerskapen i Athletic Fitness.

Sex svenskar var på plats: Sebastian Fritzson vann nybörjarklassen BB, Åsa Hällstorp kom tvåa i BF -163 cm, Christian Höglund tog tredjeplatsen i tuffa BB -90 kg – grattis!

Både Treningsforum.no och iForm.no har uppdaterat flitigt från helgens tävlingar. Treningsforum intervjuade också segraren i -90 kg (samt overall) bodybuilding herrar: Ayad Kadem Musa – som satsar vidare mot helgens Olso Grand Prix.

”Fever” och ”Mini-Åsa” var i Sandefjord, där Åsa som tidigare nämnts tog en andraplats i Body Fitness -163 cm. De har bilder och resereportage i sin blogg, diskussion sker också i deras imponerande tränings- och tävlingsjournal på BODYs forum.

Treningsforum.no har i efterhand lagt ut både tävlingarna i Body Fitness och Bodybuilding i videoformat: