Funderar du på att tävla? Gör slag i saken i år!

Alströmertrofén har 16 herrar och 1 dam anmälda, M.A.P. CAMP Pokalen har 5 damer och 10 herrar anmälda – hitintills.

Sebastian som bodybuildingdebuterade nyss menar: ”Alla som har funderingar på att ställa er på en scen. GÖR DET, DET ÄR SUPERKUL och det stärker ens självförtroende nåt otroligt! Att genomföra en diet (hur jobbigt det än är) och sen visa ”the fruits of your hard labour” är en svårbeskrivlig känsla.”

Nybörjartävlingen i Alingsås åter 2009
Nyhet: Body Fitness för damer nybörjare infört!

Lördagen den 13 juni 2009 arrangeras den andra upplagan av den äkta nybörjartävlingen i Alingsås: Alströmertrofén. Tävlingen ger absoluta nybörjare, damer och herrar, chansen att pröva vingarna i Bodybuilding/Body Fitness/Classic Bodybuilding. Läs mer på BODYs forum eller i denna artikel på body.seNybörjartävling: M.A.P. CAMP Pokalen
Ännu en ”riktig nybörjartävling” kommer att arrangeras i sommar – då i samband med Anders Graneheims och Teodor Axéns träningshelg i Lögdö, Timrå den 10-12 juli:

”Slå två flugor i en smäll till sommarn! Kom i sommarform och prova på att tävla den 10 juli! M.A.P. CAMP Pokalen är en tävling som framförallt vänder sig till nybörjare samt comebackande bodybuilders.”

För att låna ett citat från beskrivningen av en annan nybörjartävling, Alströmertrofén 2009 (som arrangeras 13 juni): ”Denna tävling körs i samförstånd med SKKF med förhoppning på en tillväxt av antalet tävlande i framtiden”.

Läs mer på BODYs forum eller i denna artikel på body.seSamarbete mellan sommarens nybörjartävlingar
Nybörjartävlingarna Alströmertrofén (13 juni, Alingsås) och M.A.P. CAMP Pokalen (10 juli, Timrå) har ett nytt samarbete, berättar Stefan Henningson:

  • Alströmertrofén sponsrar overallvinnarna med resa för att delta i nybörjartävlingen M.A.P. CAMP Pokalen.
  • M.A.P. CAMP Pokalen sponsrar overallvinnarna på Alströmertrofén med två platser på M.A.P. Camp-lägret 10-12 juli i samband med tävlingen.