Rapporter från Luciapokalen och Fitnessfestivalen 2010

Förutom att diskutera tävlingarna i BODYs eget forum, så bloggar många personer om klasserna och sina favoriter, postar bilder och videoklipp från Luciapokalen på olika sajter. Här samlar vi allteftersom länkarna till dessa sidor.

Swedish Fitness sammanställer sina atleters deltagande på Fitnessfestivalen 2010:

Fitness Magazines Björn Lindgren har sammanställt videosmakprov på allt som hände på Fitnessfestivalen 2010, profiler, träningsnyheter, gruppträning, föreläsningar, Healthy Business, osv:

Ett par medlemmar på BODYs forum var på plats i Göteborg och bloggade sitt projektarbete om kost och träning. Nu även i videoform:

Talangjaktsgänget 2010 genomförde även i år en stor satsning på att plocka fram nya talanger inom kroppskultur. Håll utkik på body.se i framtiden för ansökningsinstruktioner till Talangjakten 2011 – du vill väl göra din tävlingsdebut med de bästa förutsättningarna? Video från då de nio deltagarna presenterades på den stora exposcenen på Fitnessfestivalen 2010:

Prenumererar man på Georg ”Fever” Hällströms YouTube-videos får man många rappa rapporter (bilderna finns i hans forumtråd från FF10), såsom: