Veckans första bloggtips: Christer ”Viking Warrior” Norman

Foto: Alex Danielsson

Han är stolt, han är stark, han är norrländsk. Men han är långtifrån tyst. Christer ”Viking Warrior” Norman är inte den som nöjer sig med ett ”Jo!” samtidigt som han andas in. Han har nämligen alltid mer att säga än så. Och nu har Christer nått en ny nivå. Han bloggar.

– Ja, det känns väl mest som en kul grej, men samtidigt tycker jag det är skitskoj!, berättar med sin smittsamma energi.

Men Christer, jag visste faktiskt inte att du ens var bekväm med e-post och så kör du ”all out”, och hoppar på bloggtåget…?
– Ja, hörrudu… Livet är alldeles för kort och värdefullt för att vi har råd att ägna oss åt att se det tråkiga. Min blogg är ganska ny, men om jag bara kan nå ut till en enslig liten stackare med budskapet om att livet faktiskt är ganska roligt, om man tillåter sig att se det, så är jag helnöjd. Jag ser det som min uppgift att liksom blåsa lite liv i det insomnade, det tråkiga, och liksom att sätta lite mer färg på kinderna.

Klockrent! Jag har faktiskt kollat din blogg, och ser bland annat att träningen går bra. Det finns en film där du gör en 8:a på 200 kg i benböj. Du är stark!
– Nja, men jag är nog i hyfsad form för att vara offseason, och känner mig ändå ganska stark och vältränad. Har kört ett balanserat och genomtänkt upplägg ett bra tag nu, och det ger resultat.

Tävling på G, kanske?
– Nädu, så kul ska vi inte ha det. Jag stormtrivs med mitt liv nu, och det känns ganska avlägset att tävla. Men å andra sidan ska man aldrig säga aldrig. Jag vet att jag blir sugen på en gång när jag kommer i närheten av en tävlingsarena.

För dig som vill både se och höra mer av Christer, gå till: christernorman.blogspot.com