Gratisbiljetter till Terminator på bio att hämta på SciFiWorld i helgen

Se denna fantastiska film som den ska ses, på stor duk i bekväma stolar! Cinemateket visar lördag 5 mars science fiction-klassikern Terminator på Bio Capitol i Göteborg. Biljetter kan hämtas ut gratis i photo session-montern på Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention som arrangeras i helgen (26-27 februari, Svenska Mässan, Göteborg). Antalet är begränsat, max 2 st per person, så först till kvarn…

Läs mer om mässan på den officiella hemsidan scifiworld.se. Även om du inte får tag på biljetter så är mässan värd att besöka – du kan fotas professionellt med de inbjudna kändisarna.

För BODY.se-läsarna är nog de mest intressanta namnen Kristianna Loken (den kvinnliga terminatorn T-X från Terminator 3) och Lou ”Hulken” Ferrigno. Lou kommer för övrigt att få Arnold Classic Lifetime Achievement Award från Arnold Schwarzenegger nästa helg!

Se Bio Capitols hemsida för mer om biografen, läs mer om visningen hos Cinemateket:

Originaltitel: The Terminator (mer på Svensk Filmdatabas och IMDB)
Regi: James Cameron
Medverkande: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Michael Biehn
År: 1984
Format: 35 mm
Text: svensk text
Längd: 1 tim 53 min
Handling: En robot från framtiden, en otillverkad och nitisk avslutare av liv, själv oförmögen att erfara smärta på grund av sin konstgjordhet, kommer till vår tid helt inriktad på att döda. Det tilltänkta offret är en kvinna, Sarah Connor, beskyddad av en främling, Kyle Reese, också han från framtiden — en utsänd agent med uppgift att hindra roboten att utföra sitt uppdrag.