Se Gladiatorerna live – biljetterna börjar säljas 3 maj

Gladiatorerna är tillbaka och programmet blir större, starkare och snabbare än tidigare. Ett av TV4:s mest omtyckta och populära succéformat börjar spelas in 9-12 samt 17-19 juni i Karlstad. Biljetterna till alla inspelningsdagar i Löfbergs lila arena släpps den 3 maj – med dig i publiken?

Utmanarna som vågar ta sig an arenan och de sexton gladiatorerna kommer att få hårt motstånd. Gladiatorerna är tränade att försvara sin arena i spektakulära grenar. Några av grenarna känns igen från tidigare säsonger som till exempel attackbollen, gatloppet och duellen men också helt nya grenar har tillkommit. Vem som vinner avgörs alltid i den svåra hinderbanan.

TV4 har information om biljettsläppet:

Inspelningarna äger rum i Löfbergs lila arena den 9 till 12 juni, samt 17 till 19 juni. Biljetter till föreställningarna kan köpas via Scalateatern biljettkassa 054 – 19 00 80 och Ticnet 0771-707070 från och med tisdagen den 3 maj på www.ticnet.se.

NWT var bland de första med att berätta om vilka som hyrt Löfbergs Lila Arena:

Som NWT kunde berätta redan förra veckan har Färjestad hyrt ut Löfbergs Lila Arena fram till midsommar till Meter Television som ska spela in en storproduktion för TV4. På fredagen avslöjades att det rör sig om Gladiatorerna.

Karlstad kommun var snabba ut med ett pressmeddelande:

– Vi är stolta för att TV4 i konkurrens med ett tiotal andra städer valt Karlstad för produktionen av Gladiatorerna. Vårt mål är att vara en ledande evenemangsstad och detta är ett exempel på en av alla aktiviteter vi genomför för att nå målet och en så här stor produktion bekräftar vår attraktionskraft, säger Per-Inge Lidén (MP), ordförande i Karlstads kommuns kultur- och fritidsnämnd.