Fredrik Smulter förgyller BODY Radio

Hertigen av Malax, bänkpressvärldsmästaren Freddi Smulter, tar denna vecka över BODY Radio. Det kanske inte kommer som en chock att det snackas en hel del bänkpress, men Freddi hinner också med att berätta om sin viktnedgång och problemen den ställt till med, om sitt första lyft som 14-åring och om hur det skiljer sig att träna när man har barn och jobbar skift.

Som grädden på moset utmanar han den svenska bänkpresseliten till Fitnessfestivalen och passar i samma veva på att imitera Glenn Hysén. Ett späckat avsnitt med mycket skratt och en touch av Mumin! 

Du kan följa Freddi i hans träningsjournal på forumet Kolozzeum. Superhurris youtube-konto har mängder av inspirerande lyft av mottagaren av finlandssvenska bragdmedaljen 2009 för sina guld i FM, EM och VM under 2009. Läs mer om Freddis problem med att hålla igång sin tidigare tuffa träning i och med viktnedgången: 

– Det är en helt ny värld. Det är lätt att styrketräna med obegränsad mattillgång, men att försöka hålla sig i en viktklass gör det hela väldigt mycket svårare.

Direktlänk till showen som MP3-fil. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com