Instruktörsutbildning i Löddeköpinge i slutet av augusti

Arne Persson tipsar om att SKKF:s Instruktörsutbildning i Funktionell Övnings- och rörelselära (Steg 1,5) hålls den 27-28 augusti i Löddeköpinge. Kursen, som är auktoriserad av Svenska Kroppskulturförbundet, vänder sig till de som gått Steg 1, men även PT och sjukgymnaster kan ha glädje av kursen. Den är även nyttig för den som vill utveckla sin egen träning samt få förståelse för övningsutförande.

Läs mer om Steg 1,5-kursen i Löddeköpinge på BODYs forum. Sagt om Steg 1-kursen i Presspytt sommaren 2006:

Arne Persson, förbundets utbildningsansvarige, höll i våras några av sina mytomspunna kurser på Sveriges bodybuilding-Mecka, Delta Gym i Stockholm. BODY hade självklart skickat ut spioner i form av Ove Rytter och Magnus ”Gymrat” Branzén.

Kursen täckte allt från anatomi till programupplägg och deltagarna var mycket nöjda efteråt, och vem kan vara annat efter att ha fått sett Arne koncentrationscurla den beryktade 40-kiloshanteln, och dessutom sluppit se Arne frilägga N. Ulnaris? (Ni som inte hänger på BODYs forum och därför inte förstår vad vi menar, kan vara glada för det, det är allt vi har att säga.)

Betyget kan inte bli annat än 5 grippers!

Notis i Presspytt sommaren 2006.

Ove Rytter gick kursen påsken 2006, läs hans omdöme ovan…