Magnus Samuelsson var med på Kanal5 igår – se reprisen av Lilla Al-Fadji Show

Det har varit många styrke- och branschprofiler på tv de senaste dagarna. I går måndag var Magnus Samuelsson med på Kanal5:s Lilla Al-Fadji Show. Magnus visade Lilla Al-Fadji och hans kompis, arbetslöse fotomodellen Lilla Paki, hur man pumpar skrot…

Se avsnittet på Kanal5Play.se. Läs även om att Magnus Samuelsson ses i sin första stora skådespelarroll på SVT i höst:

I höst får deckarserien baserad på Arne Dahls populära böcker om A-gruppen (rikskriminalens specialenhet för våldsbrott av internationell art) SVT-premiär. Under året som gått har då de fem första böckerna i serien spelats in med en maffig budget på 160 miljoner kronor. Totalt blir det 10 avsnitt om vardera 90-minuter – varav en först släpps som bio-film. Som polisen Gunnar Nyberg ser vi ingen mindre än Magnus Samuelsson.

För information om Lilla Al-Fadji Show gå in på programmets hemsida eller Kanal5play.se. Bakgrundshistoria till Kanal5:s nysatsning:

Lilla al-Fadji & Co är en komediserie som sändes 2008 i Kanal5. Förutom TV-serien utvecklades Lilla Al-Fadji till en enorm succé på Internet och blev där ett av Sveriges mest sedda tv-program.

När Lilla Al-Fadji kommer tillbaka till Kanal 5 är det med den flashigaste talkshow. I studion är störstaste Lilla Al-Fadji küng och kända gäster får audiens. Dessutom blir det utflykter utanför studion, Abu Hassan som allsmäktig publikvärd och musiknummer där Al-Fadji visar exakt hur mycket Hollywüüd han är.

Sedan vi sist såg Lilla Al-Fadji på Kanal 5 våren 2008 i Lilla Al-Fadji & Co har inte mycket hänt egentligen. Han är fortfarande mest Hollywüüd i Sverige (och tjockt mycket flashigare än Zlatan som har snott alla moves av honom). Då var han ute på en Sverigeresa för att hitta sin baba och mötte magnifika människor som Åsa Waldau, Magnus Uggla, Carolina Gynning och Mona Sahlin. Efter det har Lilla bjudit på mer av sig i Sveriges Radio P3 och nu är han kändare, störrare och flashigare än någonsin.

Förutom Lilla Al-Fadji medverkar även den internationella affärsmannen Abu Hassan och hans gula undulat Mujahedin, Atari, ledare för Baxarligan, Rocky, Baxarligans enda kvinnliga medlem, Abdul, Baxarligans norrländska ordspråksguru och Gert, ligans gladlynta bombexpert som älskar fikabröd och sprängmedel.