Muscles with Style på BODY Radio

Homan med regerande Mr Olympia, Phil Heath!

Homan ”Muscles with Style” Meshkat gästar denna vecka programmet och berättar om allt från vansinniga tömningar till spydieter på McDonald’s. I ett program med många skratt avslöjar dessutom Homan, som är något av en ketoguru inom svensk byggning, att han under sin senaste diet åt…kolhydrater!

Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio (den senare i dagarna uppdaterad med ett par efterlängtade funktioner, bl a stöd för bakgrundsspelning och iPad) kan under knappen ”Extras” ladda hem reportaget om Homan som gjordes i BODY 299 som PDF. Här inledningen på ”Muskler Med Mening”:

Han är lika välbyggd i själen som han är fysiskt. Homan Meshkat
glänser i det mesta han tar sig för; som byggare, som showman
och som familjefar.

Hållpunkter i BODY Radio avsnitt 51:

  • 00:07:52 – Värdarnas introduktion av veckans gäst
  • 00:08:37 – Samtalet med Homan Meshkat
  • 01:05:23 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

BODY.se-bloggaren och poseringsfantomen Homan Meshkat kom nyligen på en tredjeplats i mellanviktsklassen i USA! Efter SM – där han tog hem en fjärdeplats i -80 kg – fortsatte Homan att dieta i sikte mot att tävla utomlands på NPC Texas State i Houston, Texas. Tävlingen avhölls den 15 oktober i samband med IFBB Houston Pro (Bikini och Figure), den nykorade Mr Olympia, Phil Heath, gästposerade. Homan rapporterar:

Jag hade stora problem med vätskebalansen efter SM och det tog långt tid innan jag kände mig bra igen. Men till slut fixade det sig och jag var nöjd med formen.

Jag hade ingen aning om att tävlingen skulle vara så stort, 230 amatörer och ca 50 proffs. Men trotts det gick registreringen otroligt smidigt. ca 1½ timme tog det att köpa en NPC kort vägas och mätas..wow!!

Hela tävlingen gick hur smidigt som helst speciellt förbedömningen. En 3:e plats fick jag nöja mig med men jag är otroligt nöjd ändå. Det blir definitivt fler tävlingar för mig i Usa, jag lovar.

Läs mer om tävlingen på ThompsonMuscleContest.com samt deras Facebook-sida. För mer om Homan, besök hans BODY.se-blogghemsidaYouTube-konto och Team Muscles With Style facebookprofil.

På omslaget av BODY #299 – Homan Meshkat (och Erika Andersson). Foto: Alex Danielsson

I BODY Radio-appen kan du ladda hem reportaget om Homan från BODY 299 som PDF.

I BODY Radio-appen kan du ladda hem reportaget om Homan från BODY 299 som PDF.