Nybörjartävlingen Alströmertrofén firar sitt femårsjubileum i sommar!

Foto: Micke Jönsson

Sharam & Reino – eldsjälarna bakom tävlingen.

I sommar gör ett antal nybörjare sina första poseringar på scenen – Alströmertrofén är då tillbaks för femte året i aulan på Alströmergymnasiet i Alingsås. Det är gratis att delta, ingen får ha tävlat på licensierad tävling tidigare, tävlingsfärg är strikt förbjuden och grenarna man tävlar i är Bodybuilding/Classic Bodybuilding och Bodyfitness.

Besök hemsidan www.trofen.se för mer info och se till att gilla sidan på facebook. Om du vill promota tävlingen finns affischen som utskrivbar PDF att ladda hem här (fråga personalen på din träningsanläggning om du får sätta upp den på deras anslagstavla). Läs mer om den ytterst uppskattade tävlingen och se bilder och videos i BODYs forumavdelningar från de fyra tidigare åren, samt besök årets forumavdelning för att få svar på dina frågor: 

 
Tävlingen arrangeras i samförstånd med SKKF, förhoppningen är att se en tillväxt av antalet tävlande på scenen i framtiden:

Sveriges första äkta nybörjartävling i modern tid. För alla de som vill testa sina vingar när det kommer till Bodybuilding och Bodyfitness.

Även om du själv inte är med på tävlingen eller sitter i publiken kanske den traditionella stora efterfesten lockar?

Nätsajten reps.se var förra året på plats och både filmade och fotade alla tävlande:

Många har gjort sin scendebut i aulan på Alströmergymnasiet, blir du en av dem i år?