Utgåva att testa gratis för alla finns nu i BODYs app

BODY Magazine är poppis i iTunes.

Testnumret som är gratis för alla att ladda hem att testköra vår nya app med finns nu uppladdat och redo! BODYs app finns för iOS-enheterna iPad, iPhone, iPod Touch samt Android-surfplattor och -telefoner. Dessutom får man sina utgåvor tillgängliga även på PC/Mac i webbläsaren.

Läs mycket mer med skärmdumpar/bildspel/FAQ i vår första översikt av vår app, och information om senaste uppdateringen version 1.0.3 finns här.

 
Som helårsprenumerant på papperstidningen har du tillgång till hela arkivet utan extra kostnad! 

Du som är – eller blir – helårsprenumerant och kopplar dina prenumerationsuppgifter till Paperton-kontot i appen belönas dessutom med tillgång till äldre utgåvor av BODY Magazine. I dagsläget finns alla utgåvor från 11/2010 att finnas att tillgå, men vi jobbar på att göra fler utgåvor tillgängliga.

 
Utgåvan av BODY alla får tillgång till för att testköra appen är BODY 290, de stora featureartiklarna är:

 • LIVING THE DREAM: Binais Begovic berättar om drömlivet
  Sverige har haft många kroppsbyggare av hög klass, men få – om ens någon – har fått den uppmärksamhet internationellt som BODY-bekantingen Binais Begovic. Nyss 26 år fyllda, och boendes i Kalifornien, syns han redan i teveshower och på omslag världen över. Vi tog oss ett långt snack med Binais för att höra vad som krävs för att lyckas på andra sidan pölen, och om livet som fitnessmodell är så glamouröst som det ser ut.
 • PROTEINBOMBER: Allt du vill veta om ägg!
  Ladda kylen full, och huka dig i bänkraderna. Dessa små proteinmissiler, även kallade ägg, är bland det mest explosivt kraftfulla och effektiva du kan äta om ditt mål är tillväxt och välmående.
 • BLI VIP! Häng med bakom scenen
  Trodde du att du hade gjort allt, sett allt, hört allt? Lugn. Har du inte varit backstage på en byggartävling så har du nämligen en väsentlig del kvar.
 • 10 VECKOR TILL MER MUSKLER: Kompletta program för dig
  Sedärja. Hux flux så har bikini och badbrallor gjort sitt för ett tag. Kanske är det då åter dags att ta tag i den tunga och givande träningen igen? Här är en 10-veckorsplan som garanterat gör dig både större och starkare lagom till Lucia.
 • PROFFSTIPSET: Axelpress med sträck-ut
  Vi fortsätter här med ännu ett prova-det-själv-men-påegen-risk-tips från figureproffset Pauline Nordin.
 • HITTA BALANSEN: Din kropp behöver din hjälp
  Kroppsbyggning är i mångt och mycket en fråga om balans. Nu syftar jag inte främst på balans à la sparven från Minsk, eller ens balans à la Oldenmark (även om båda är önskvärda). Nej, det handlar om en kropp som söker balans, och om den balansakt som kroppsbyggaren måste bemästra för att ta sig till nästa steg på fysiktrappan.
 • ÅTER EFTER ÅTTA: Liselotte Larsson är här igen
  Efter åtta år sedan sist, där bland annat dottern Amanda anlänt, är Liselotte Larsson äntligen tillbaka. Lika glad som vanligt, men bättre än någonsin.
 • EXPRESSPASSET: För snabba resultat
  Dags för nytändning? Kanske något snabbt, effektivt och dessutom roligt? Det kanske rentav är dags att prova EXPRESSPASSET?
 • HEMMA BÄST: Så tränar du bäst på hemmaplan
  Hamnar du också i lägen då det faktiskt inte passar att dra iväg till gymmet? Då kan det vara bra att veta hur man där hemma, i sin egen borg, kan klara av några av veckans pass.

 

1. När du laddat hem appen finns utgåva 9 2008 att ladda hem utan kostnad. Klicka på den.

2. Om du inte redan har ett konto hos Paperton.com och är inloggad uppmanas du skapa detta/logga in.

3. Läs.