Alex Danielsson Årets skribent på prisgalan Egmont Awards!

Alex är utsedd till förlagets bästa skribent 2011.

Den stora årliga prisgalan Egmont Awards (vårt förlags egen Oscars-gala) avhålls i Stockholm under fredagskvällen. Startfältet består av Egmont Tidskrifters alla titlar, och i juryn för de olika kategorierna återfinns både interna och externa experter. Nyss blev det klart att chefredaktör Alex Danielsson tilldelades priset som Årets skribent. Grattis, Alex!

Tidigare år har tidningens AD Seth Janson i styv konkurrens vunnit priset som Årets fotograf. Förra året vann BODY.se priset som Årets sajt.

Vi uppdaterar med juryns sammansättning och deras motivering när festen på Färgfabriken i Liljeholmen har avslutats, någongång i morgon…

Motivering

Årets skribent skriver intelligent och personligt, och med en rejäl näve humor. Han är påläst, träffsäker i detaljerna och är inte rädd för att utmana läsaren. På ett finurligt sätt ger han texterna ytterligare en dimension. Mest imponerande är att han skriver med hjärtat, i en tidning som i huvudsak handlar om yta. I en välpumpad värld står han för en värme som överraskar.

JURYGRUPP: Louise Lindgreen, Madeleine Walles, Stefan Berglund och John Argeander

Läs mer om förlaget på egmonttidskrifter.se: