Kroppsbyggare anlitas som PT av dagstidning

Cissi backstage, foto av Seth Janson.

Östersunds-Posten fortsätter anlita den personliga tränaren Cissi Lycke Agosti för att coacha tidningsreporter i webbtv-inslag. Sexbarnsmamman Cissi gjorde 2009 sin tävlingsdebut vid 46 års ålder på Tammerpokalen, för att sedan ta en pallplats på Luciapokalen Bodybuilding Damer. Cissi satsar mot höstens SM i Bodybuilding.

Förra året gjorde ÖP samma sak i en serie om tio avsnitt. Cissi är också en av de två tränarna på höstens häftigaste träningsresa, som arrangeras veckan efter SM-helgen:

Är du träningssugen till hösten? Intresserad av en annorlunda upplevelse? Ta chansen och res till Dubai mellan 9-17 oktober! 1 Way 2 Travel arrangerar gruppresan där Cissi Lycke Agosti och Carina Isaksson håller i två träningspass om dagen på exklusiva Fidelity Fitness Club mitt i Dubai Marina.

Östersunds-Posten: Ny tv-serie om jakten på sommarformen

Vill du bli av med något kilo inför semestern? Vill du tajta till kroppen, och förbättra konditionen? Ett bra tips är att följa med ÖPtv:s nya serie ”Formjakten” som inleds i dag och kommer med ett nytt avsnitt under de sex nästkommande fredagarna.