Bäst i världen

Armbrytarässet Sarah Bäckman har på sina 20 unga år hunnit skramla ihop en mördande meritlista. Nu tar hon sina 11 SM-guld, 6 EM-guld och 6 VM-guld och kommer till BODY Radio. Sarah berättar om allt från träning och diet, till japanska teveshower och prestationsångest. Lyssna på en av Sveriges mest klart lysande stjärnor!

Läs mer om Sarah Bäckman i hennes blogg på aldrigvila.se/sarah. Hållpunkter i avsnitt 72 av BODY Radio:

  • 00:13:30 – Värdarnas introduktion av gästen
  • 00:14:39 – Samtal med Sarah Bäckman
  • 00:53:46 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

MAXstyrka.se har intervjuat ett gäng profiler under rubriken ”svenska framtidshopp”, senast i raden var just Sarah Bäckman:

Jag vet inte riktigt om man kan klassa henne som ett ”framtidshopp” . Hon har redan vunnit VM-guld, 6 gånger om. Hon har också tagit lika många EM-guld. Utöver det har hon lyckats bryta hem fler SM-guld än vad man har fingrar på händerna. Hon har med andra ord passerat benämningen ”framtidshopp” för ganska länge sedan, trots sin ringa ålder. Just med tanke på att hon bara är 20 år gammal så kan man förvänta sig att hon kommer fortsätta sin otroliga karriär i många år framöver, och därför kommer här en intervju med supertalangen och världsstjärnan Sarah Bäckman.

Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio får ett PDF-dokument med vårt profilreportage med Sarah (från BODY 310):

Sarah Strong: Möt armbrytartjejen Sarah Bäckman

Stockholmbruden som är svensk armbrytnings kronprinsessa och glamour girl.

Med BODY Radio-appen medföljer BODY-reportaget där vi får möta Sarah Bäckman.