Platsannonser: Casall söker nya medarbetare

Casall Sport grundades 1980 i Norrköping och har nu ett par platsannonser utlysta inom sina två affärsområden CasallWEAR (säljer egendesignade sport/modekläder runt om i världen) och CasallTOOL (en av Nordens ledande leverantörer inom hemmaträningsutrustning).

Jag fick min anställning på BODY Magazine (då det hette B&K Sports Magazine) efter att ha sett en annons på Fredrik Paulúns dåvarande hemsida sommaren 1999. Så jag har en preferens för onlineannonser om jobb i branschen. 

Läs mer om de nyligen utlysta tjänsterna hos Sportfack:

Casall söker produktchef

Som produktchef för CasallTOOL dvs. våra hemmaträningsredskap, kommer du att ansvara för utveckling av befintligt sortiment, framtagning av nya produkter, budget, utveckling och lansering av nya koncept. Du har ett nära samarbete med våra leverantörer och gillar att analysera trender på marknaden så du är ofta på resande fot. Placeringsort är vårt kontor i Norrköping eller Stockholm.

Casall söker säljare med key accountansvar

Vi tror att du idag arbetar inom Sportbranschen, är van att arbeta på ett eget distrikt och känner nu att du vill anta nya utmaningar. Du kommer att utgå från vårt kontor i Norrköping, Stockholm eller Göteborg. Du är positiv, social och förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer.


Casall Sport AB är ett företag verksamt inom Sport/Modebranschen. Företaget grundades i Norrköping 1980 och är idag uppdelat i två affärsområden CasallWEAR och CasallTOOL. CasallWEAR säljer egendesignade sport/modekläder runt om i världen, främst i Europa. CasallTOOL är en av Nordens ledande leverantörer inom hemmaträningsutrustning. Casall Sport AB omsätter omkring 170 miljoner kr, har dotterbolag i Finland, Danmark och Norge och har idag 45 anställda i Norden. Huvudkontoret ligger i Norrköping och Design- och Marknadskontoret i Stockholm.

Här några fler ställen du kan hitta ditt drömjobb: