Guide till Muskel-meckat i Los Angeles i senaste BODY

Google Earth för iOS har uppdaterats med 3D-kartor. På bilden ser man ”apburen” uppe till vänster.

Vagabond – Sveriges största resemagasin – är BODYs kollega på förlaget. I en artikel ger de sina intryck av vad man som vanlig turist upplever vid ett besök i Venice Beach, Kalifornien. Dessutom har BODY återupplivat traditionen med en reporter i just Los Angeles – fitnessatleten och PT:n Minette Onler rapporterar i BODY från muskelbranschens egen lejonkula.

Läs Fredrik Brändströms text och se Jens Lennartsons foton i artikeln Los Angeles – varva ner på Venice Beach på Vagabond.se:

Beatniks och hippies. Muskelbyggare och månglare. Kändisar och lodisar. Alla har de hittat ett hem på Venice Beach i Los Angeles där palmer och kalifornisk sol blandas med en avslappnad och tillåtande atmosfär.

Där övriga Los Angeles kan verka förvirrande med sin brist på centrum så påminner Venice mer om en europeisk småstad – och de som bor här är märkbart stolta över sitt lokalsamhälle. awol – Always West of Lincoln Boulevard – är ett populärt stridsrop som klargör att man bara rör sig bortom Venices yttre gränser om man nödvändigtvis måste.

Det är svårt att ha trist i Venice. Här finns alltid saker att göra, eller titta på folk som gör saker om man föredrar det. Rullskridskoaerobics, basketmatcher och improviserade trumkonserter nere på stranden. Exhibitionistiska muskelberg som fixar strandlooken på legendariska Muscle Beach, där självaste guvernören, Arnold Schwarzenegger, svettades.

Minette Onler är BODYs skribent från Los Angeles och guidar dig till ett späckat dygn (från 07.00 till 21.00) i L.A. i senaste BODY (ute i butik till den 21 augusti):

Planerar du att åka till Muskel-Meckat Los Angeles, men vet inte vad du ska och inte ska göra där? Lugn. Vi lät därför vår utsända Minette Onler snitsla dig en alldeles egen bana för ett optimalt dygn. Have fun!

Missa inte guiden till Musckel-meckat i senaste BODY! Skärmdump från digitala BODY som alla helårsprenumeranter har tillgång till, ifrån mobiltelefon och läsplatta till webbversion (plus den tryckta versionen förstås).