Gillar du seriefiguren Elvis? Du kan få ett signerat exemplar av ”Gymråttan”-utgåvan!

Sköldpaddan Elvis besöker med jämna mellanrum gymvärlden, i förra utgåvan utspelar sig hela den 25 sidor långa huvudserien på gym (”Räkan”, ”Biffen” och ”Bicepskillen” är bara några av karaktärerna du garanterat känner igen). Vi vet att mängder av BODY.se-besökare uppskattar serien och har därför i samband med Elvis skapare och Egmont Kärnan satt ihop ett unikt erbjudande. De första 50 som tecknar sig för denna kampanj får utöver ordinarie utgåvor dessutom ett eget signerat exemplar av utgåvan Gymråttan!

Vi gissar att de femtio exemplaren går åt snabbt, så gå omedelbart till kampanjens hemsida och gör din beställning! Du kan vara ego och roffa åt dig tidningen själv, eller vara osjälvisk och ge bort den… Denna kampanj avslutas den 15 september.

Elvis skapare Maria och Tony Cronstam.

Elvis återfinns sedan sommaren 2006 som en egen serietidning på BODYs systerförlag Egmont Kärnan, som beskriver honom såhär:

Världens skönaste Elvis underhåller stort tillsammans med hela familjen i de mest skruvade vardags-situationer du kan tänka dig. Tidningen Elvis bjuder på en fantastiskt underhållande resa där psykologen Elvis brottas med sina fobier, sin fru, sitt barn, sina husdjur och resten av världen. Om du vill ha en riktig höjdpunkt i brevlådan varannan månad är det Elvis du ska prenumerera på!

Den lätt koleriske Elvis har alltsedan starten i Metro 2000 blivit en av Sveriges allra mest älskade karaktärer. Tillsammans med sin älskade Hedvig bjuder de på en hejdlöst rolig insyn i unga människors liv och leverne, inte minst parrelationen. Det är bitskt, sexigt och inte alltid avundsvärt.

Om du blir fan på Facebook så får du uppdateringar och chans att vinna Elvisrelaterade saker. Beställer du samlingsböckerna (har blivit några av Sveriges mest sålda serieböcker!) via hemsidan får du dem signerade och med Elvisillustrationer. 

2011 gjorde seriekultur.se en intervju med Tony Cronstam:

Det är ett stort år för Tony och hans fru, tillika medförfattare, Maria Cronstam. Deras folkkära alter egon har publicerats och spritts land o rike runt i ett decennium nu. Elvis publiceras dagligen i Metro tillsammans med ett antal dagstidningar, och varje år släpps det nya samlingsböcker. Som om detta inte är nog har han också en egen serietidning. I höst väntar nya spännande överraskningar och fansen är spända av nyfikenhet.

Provläs de inledande sidorna i ”Gymråttan” på hemsidan om du är osäker på om Elvis passar just dig.