Oliver Adzievski till final i USA – möt honom på SM i Västerås!

Svagheterna förbättrade, styrkorna kvar.
Oliver trivs i nya 212-klassen!

Oliver Adzievski har nu gjort två tävlingar i den nya 212-klassen i USA. Vid debuten vid tuffa Europa Supershow i Dallas, Texas så blev det en tolfteplats. Men en vecka senare, på förra helgens IFBB Muscle Heat Pro i Greensboro, North Carolina så gick Oliver till final och tog en stabil femteplats. Hans bästa placering sedan proffsdebuten 2004 – 212-klassen är rätt för Oliver!

Du som vill se Oliver i toppform kan besöka Svenska Mästerskapen i Västerås. Oliver kommer veckan innan sin nästa proffstävling (IFBB British Grand Prix i Manchester) att gästposera!

Mer rapporter om/bildgallerier från IFBB Muscle Heat Pro 2012 hos:

 
I Olivers blogg kan man följa honom i hans vardag som IFBB-proffs/gymägare. Från BODYs Presspytt-avdelning i våras:

Vårt lika symmetriska som sympatiska bodybuildingproffs Oliver Adzievski har det varit tyst om ett tag. Men han har inte legat på latsidan direkt.

– Nej, jag har jobbat stenhårt med att utveckla mitt gym Fitness Force i Trelleborg till vad det är idag, säger den lågmälde Oliver. (Läs mer om gymmet på facebook.)

– Samtidigt har jag också tränat stenhårt för att förbättra mina svagheter som kroppsbyggare och kommer inför 2012 att tävla i den nya 212-poundsklassen, vilket jag tror passar mig bra, säger han.

Och vi kunde inte hålla med mer. Oliver är garanterat en av vinnarna i att viktgränsen höjts närmare fem kilo till 212 pounds, och det ska därför bli enormt spännande att se hur han lyckas.

I maj 2011 berättade IFBB att 202-klassen (91,6 kg) i proffsdivisionen förändras såtillvida att den nya viktgränsen – som införts från och med en tävling någon månad efter Olympia 2011 – är 212 lbs (96,1 kg). 

I september-utgåvan av BODY (ute nu!) finns ett längre reportage med Oliver. Häng med när ett fullblodsproffs slipar ryggen!

Andreas Piledahl har genom åren spelat in en ett antal träningsklipp med Oliver, ett av de senaste visar hård träning cirka fyra veckor innan Europa Supershow på Olivers eget gym: