Svenska Mästerskapen snart bara fyra veckor bort

Till helgen är det bara fyra veckor kvar tills dess årets Svenska Mästerskap avhålls i Västerås. Förutom tävlingar i Bodybuilding, Bodyfitness, Classic Bodybuilding och gästposering av bodybuildingproffs så möter besökare en större mässa än någonsin. De som är riktigt äventyrliga kan passa på att mäta krafterna i publiktävlingen Rep-Power.

Biljetterna, 300 kr lördag samt 300 kr söndag, finns till salu fram hos tickster.com. För att besöka utställarområdet på Aros Congress Center i Västerås och fynda bland SM-montrarna krävs dock ingen biljett.

Bägge dagarnas program inkluderar förbedömning 09.00, finaler 15.00:

  • Lördag: Bodybuilding juniorer/veteraner, Bodyfitness, Classic Bodybuilding (gästposering av bodybuildingproffs i toppform)
  • Söndag: Bodybuilding seniorer samt par

 
Läs mer om Svenska Mästerskapen 2012 hos SKKF:

 
Freddan som är i full fart med att rodda allt runtomkring SM berättar: 

Det kommer bli en suverän mässa med massor av utställare som är på hugget – förvänta er ett stort utbud, bra priser och bästa service! Som om inte detta vore nog så blir det publiktävlingar, bland annat Rep-Power med MM Sports men även andra utmaningar under helgen!

Kan ju nämna att ni kommer att få träffa 5-6 nya utställare, några som haft små montrar storsatsar, några som inte varit med alls som med största säkerhet tillför kvalité och prisvärdhet!

Ja självklart ska man in och se tävlingarna, men som ni märker så finns det ett fantastiskt utbud även utanför tävlingsarenan!

Läs mer om tidigare Svenska Mästerskap på BODYs forum – många trådar, bilder, videos och inlägg har gjorts. Ladda inför årets tävling genom att resa bakåt i tiden, länkarna nedan går till forumtrådar taggade med respektive tävling:

 
I en serie videos följer Georg ”Fever” Häll Mauricio del Toro inför Bodybuilding-SM – det första videoinslaget gjordes 13 veckor innan Svenska Mästerskapen 2012 och nu är man uppe på avsnitt fem.

BODY Radio har i sina senaste avsnitt intervjuat tävlande inför SM.