BMR Grand Prix gör sin debut våren 2013 i Malmö!

Åskådarna kommer att vara i närkontakt med tävlande på scenen. Hejaropen kommer att höras ordentligt 🙂

Binais Begović släppte nyheten tidigare i dag: Ett Grand Prix med prispengar avhålls våren 2013! Tävlande från Skandinavien och hela Europa är välkomna till BMR Grand Prix den 6 april. Tävlingen arrangeras i Malmö, arenan är Stadionmässan – deras kongresshall anses vara en av de finaste i södra Sverige!

Biljettförsäljningen startar redan på Fitnessfestivalen 8-9 december på Svenska Mässan i Göteborg, där man kan förköpa biljett i BMRs monter.

Följ uppdateringarna om tävlingen på dess facebook-event och läs inbjudan med mera hos SKKF. Grenarna man tävlar i är:

En av de tävlande som satsar mot BMR Grand Prix och den nya classen Women’s Physique är Lisbeth Grape:

Norrbottens-Kuriren: Högsäsong för tränaren

Redan i december börjar människor att planera för sitt nyårslöfte. Det är då de kontaktar personliga tränaren Lisbeth Grape för att diskutera livet efter jul. Själv filar hon som bäst på formen inför ännu en tävling i muskelbygge.

Stadionmässan berättar mer om sig och sina lokaler:

För oss är besökarna viktigast, oavsett om man är arrangör eller hitbjuden. Därför lägger vi stor vikt vid både komfort och teknik för att arrangemanget skall vara minnesvärt och inte bara ett tidsfördriv. Vi vågar påstå att vi tänker på båda dessa områden, och fler, när vi ständigt utvecklar vår verksamhet och våra lokaler.

Konferens
Vår kongresshall benämns ofta av våra kunder som södra Sveriges bästa och finaste konferenslokal, vilket vi är ödmjuka inför men självklart stolta över.

Mässa
Vi har flera olika mässhallar i varierande storlek. Den största är 2500 kvm och den kan kompletteras med fler lokaler till en total utställningsyta om 4000 kvm.

En unik sal i amfiformat
Stadionmässans stora kongress-sal är en stor och ändamålsenlig samlingssal, säkert en av Malmös bästa. Med 810 sköna fåtöljer arrangerade med 314 platser på plant golv och resten på gradänger i solfjäderform har alla åhörare god kontakt till det avlånga podiet.

Stadionmässans stora kongress-sal är en stor och ändamålsenlig samlingssal.

Med 810 sköna fåtöljer arrangerade med 314 platser på plant golv och resten på gradänger i solfjäderform har alla åskådare god kontakt med scenen.