Kroppsbyggare sökes till videoprojekt

En person postade nyligen en efterlysning på BODYs forum: ”Jag letar efter mycket väldefinierade kroppsbyggare till ett videoprojekt som kommer att visas i samband med en konstfestival i Norrköping i december. Inspelningen sker i studio i Stockholm lördagen den 24 november och kommer ta cirka 90-120 minuter.”

Vidare från BODYs forum

Ansikte kommer ej att vara synligt i videon. Om du blir utvald till inspelning så utgår en ersättning om 400 kr för din tid. Tyvärr har vi inte möjlighet att lämna någon ersättning för resekostnader.

Videon kommer att visa klassiska bodybuilderposer i helkropp på en roterande plattform, så det är ett önskemål att du har tidigare erfarenhet av att posera.

Dessvärre finns inte tid för någon casting, utan urvalet kommer att ske baserat på nytagna bilder (max tre månader gamla). Inga synliga tatueringar. För att delta i onlinecastingen så skriver du några rader om vad du har för erfarenhet och skicka ett PM med bilder på överkropp samt helkropp senast tisdag den 19 november. Sedan får du en kallelse om du har gått vidare till inspelning senast den 20 november.