Vinnarna av Arnolds biografi Total Recall

I förra utgåvan av BODY hade vi en tävling där vinsten var biografin ”Total Recall: Min osannolikt sanna livhistoria”. Frågan löd: ”Hur många Mr Olympia vann Arnold?”. ALLA som svarade kom med rätt svar – 7.

Segrarna som får boken med posten inom kort är:

  • Daniel Stenberg, Helsingborg
  • Jhullian Carlsson, Norsborg
  • Edvin Swenson, Västerås
  • Carin Boethius Ostrell, Skurup
  • Johan Hallberg, Gävle
  • Clas Björling, Mockfjärd
  • Annica Thelin, Luleå

Grattis! Alla kan jämföra bästa pris på prisjakt.nu och köpa den som julklapp. 

Pressmeddelande från Ica Bokförlag:

Total Recall – Min osannolikt sanna livshistoria av Arnold Schwarzenegger (Ica Bokförlag)

Från Terminator till storpolitik

Nu kommer Arnold Schwarzeneggers egna fascinerande privata historia med inblickar i Hollywood och det politiska livet. Total Recall är den efterlängtade självbiografin av en av vår tids mest framgångsrika skådespelare och politiska ledare.

Tjugoett år gammal flyttade Arnold Schwarzenegger från Österrike till Los Angeles, en flytt som skulle visa sig vara början på en smått osannolik livsresa. Efter tio år i det nya landet hade Schwarzenegger blivit miljonär i bodybuildingbranschen. Efter tjugo år var han världens största filmstjärna. Efter trettio år hade han erövrat också den politiska scenen.

År 2003 lämnade Schwarzenegger överraskande sin skådespelarkarriär för att satsa på politiken. Som guvernör i Kalifornien gjorde han sig snabbt känd som hårdför miljökämpe. Under hans ledning blev Kalifornien en föregångare i USA när det gäller att minska utsläppen av växthusgaser, och Arnold var starkt kritisk till den federala regeringens insatser i frågan.

Det här är Arnold Schwarzeneggers egen frispråkiga berättelse. Han är stolt över vad han åstadkommit och ärlig om sina tillkortakommanden. Total Recall är lika explosiv som någonsin hans filmer.

Översättning Inge Larsson och Kjell Waltman.