Gladiatorerna möter tuffa utmanare

Martin Tunhag möter Phillip-Lloyd Rochester.
Foto: Robin Persson/TV4

Kvällens utmanare kan vara de tuffaste gladiatorerna mött hittills. Jägarsoldaten Martin Tunhag tävlar mot den basketspelande Phillip-Lloyd Rochester. På damsidan ställs fotbollsspelaren Elin Bjerre mot personliga tränaren Lisa Jansson. Riktigt bra tv utlovas!

Vårt Kungsholmen: Elin vill få dig att träna djuriskt

Lilla Essingen-bon och tidigare Robinsondeltagaren Elin Bjerre startar tränings-
koncept med inspiration från djurlivet. Den tidigare framgångsrika företagaren vände helt om efter ett uppmärksammat bilrån.

Hallandsposten: I kväll möter Martin Tunhag gladiatorerna

I kväll är det Halmstadbon Martin Tunhags tur att möta TV 4:s stenhårda gladiatorer. Men han kommer väl rustad och lovar god kamp.

Metro: Elin Bjerre – Entreprenör, fotbollsproffs & Robinson-tjej

På bara två år har 26-åriga Elin Bjerres företag Phone Family vuxit från en till arton butiker i Sverige. Men det är inte allt. Hon har också varit elitfotbollsspelare, vunnit ett stilettklackrace med 100 000 kr i potten och deltagit i Expedition Robinson.  

Fotbollsspelaren Elin Bjerre, här på Plattan. Foto: Robin Persson/TV4

Läs mer om utmanarna på maximutmaningen.se samt tv4.se/gladiatorerna. Fler nyheter finns i BODY.se-taggen Gladiatorerna.

Årets andra bloggutmaning stod mellan utmanaren Lovisa Sandström (som driver en mammablogg om träning) och Ellinor Rehnström, (bloggare på Lifstyle Fitness). Grenarna som de tävlade i var jämfotahopp, armhävningar och 500 meter rodd. Utmana dig själv i samma grenar och ha chans att vinna en crossfit-resa till Portugal. Läs mer på maximutmaningen.se – ni har till söndagen den 10 februari 17:00 på er.

Det femte avsnittet kan fritt ses i efterhand på TV4 Play en vecka framöver:

Hallandsposten: Halmstads egen gladiator till semifinal

Vilken paradseger det blev för Halmstadbon Martin Tunhag som efter att ha tagit poäng i alla grenar utom en i TV 4:s Gladiatorerna nu stormar vidare mot semifinal i tävlingen.

Aftonbladet: Tvingas avbryta – efter svår nackskada

Det är en bakåtkullerbytta av ondo.
Smärtorna i nacken får gladiatorutmanaren Lisa Jansson att skrika av smärta.
– Det var en brännande, bultande, skärande, huggande smärta, säger hon.

Kristianstadsbladet: Hinderbanan knäckte Bjerre

Förre KDFF-spelaren Elin Bjerre klarade sig galant i ”Gladiatorerna” på fredagskvällen. Hon ledde ända fram till slutet, men hinderbanan blev för mycket och hon gick inte vidare till semifinal.

Roddy ”Hero” Benjaminson har fotograferat och spelat in 32 olika känslor och sociala situationer där de kan tänkas uppstå.

”Vi vill visa att det är ok att prata om känslor, speciellt om man är stor och stark”

rePULSE AB utvecklar redskap och arbetsböcker som hjälper barn och ungdomar att bättre förstå och hantera sig själva och sina impulser.

Till följd av ett flerårigt samarbete där VD och metodutvecklare Gunilla Dobrin utbildat och handlett personalen på Roddys behandlingshem i arbete med rePULSE-metoden lanseras nu den första av en serie appar som skall utveckla barns Sociala och Emotionella förmågor.

Nordegren & Epstein i P1: Är Gladiatorerna i TV 4 bra underhållning? 

Är Gladiatorerna i TV 4 bra underhållning för barn? Vilka värderingar genomsyrar programmet? Glorifieras våldet eller förstår alla det bara är på skoj? Ida Ali-Lindqvist, sportredaktör på nättidningen Feministiskt Perspektiv och gladiatorn Helene ”Ice” Ahlson medverkar.

Sex av Gladiatorerna bloggar på BODY.se!

BODY Radio (vår egen podcast) har haft flera av gladsen som gäster – några av dem återkommande: