BODYs chefredaktör intervjuad

Erik Eriksson, BringingAwesomeBack.com, lanserade i dag sin nya podcast där Alex Danielsson var den första gästen.

Lyssna på intervjun på Eriks webbplats (den finns även inbäddad nedan).

Om Erik ifrån BODY-avdelningen Presspytt:

Det finns människor och så finns det människor. Som berör, som går utanpoå det mesta, och som gör outplånliga intryck. Som Erik Eriksson.

År med dålig mat och dåliga (läs obefintliga) motionsvanor gjorde honom rejält överviktig. 2008 stod vågnålen på plus 140 kg, och efter ett långt sökande efter rätt motivation tog han steget. Ett steg som han idag beskriver som ”never-ending”. Han bestämde sig för att helt sonika göra det bästa han kunde av den kropp han getts, och påbörjade därför ett målmedvetet tränings- och kostprogram, som idag inte bara har gett honom en annan kropp. Det har sannolikt också räddat hans liv. Erik väger idag ganska exakt hälften mot tidigare – 72 jämfört med +140 kg.

Men Eriks välgärningar stannar inte vid honom själv. Som ett komplement till egna satsningar driver han också bringingawesomeback.com, för att dels manifestera sitt eget livsavgörande vägval, men också för att kunna inspirera andra.

Och lita på att han gör det. Sajten är extremt välbyggd och uppdateras dagligen med initierade blogginlägg, bilder, filmer och ljudklipp som tillsammans vittnar om att Erik är fast besluten om att nå ut till så många som möjligt med bidskapet: kan jag så kan du.

Håll med om att Erik är awesome!