Extremt vältränade sökes till TV-serie

Det har blivit dags för en ny typ av hälsoprogram. TV-produktionsbolaget STO-CPH söker nu utåtriktade tjejer och killar som har gjort träningen till en stor del av sitt liv. Och står för det!

STO-CPH (ett Stockholmsbaserat produktionsbolag som sedan 2001 har producerat främst egna format för svensk TV. Ett axplock av produktionerna är Veckans Brott, Brottskod, Vem kan slå Filip och Fredrik, Färjan, Bygglov och nu i höst kommer Det stora matslaget på SVT1) skriver:

Vi söker dig som är extremt vältränad (eller på väg att bli), prioriterar träning framför mycket annat, är frispråkig om dina prioriteringar och har stark och karismatisk personlighet.

Vi ser gärna att du jobbar mot ett eller flera tydliga mål när det gäller träningen. Målet kan t.ex. vara allt ifrån den perfekta formen till tävlingssäsongen, en viss fotografering, eller att nå en målvikt bara för din egen skull. Eller vill du kanske bli en Sveriges största träningsbloggare?

Du ska öppet kunna prata om hur du ser på din kropp, inte skämmas för att vissa ser dig som fixerad, kunna berätta om för- och nackdelarna med att träna så mycket som du gör och vara ok med att vi följer dig både i träningen och i vardagslivet då de ofta går ihop och påverkar varandra.

Är du den vi söker, eller känner du någon som kan vara intresserad av projektet? Vänligen bifoga en kort text och bilder till castingansvariga Kajsa.Mellgren@STO-CPH.COM.