Platsannons: Gymgrossisten.com söker Event manager

CDON Group med varumärket Gymgrossisten.com utlyser en tjänst: ”Gymgrossisten finns ständigt representerat på mässor och tävlingar inom fitness och bodybuilding runt om i Norden och Europa. […] Detta är något vi vill bli ännu bättre på och söker nu en engagerad Event Manager som brinner för att jobba med detta på heltid.”

Läs mer om den utlysta tjänsten på reachmee.com:

Gymgrossisten finns ständigt representerat på mässor och tävlingar inom fitness och bodybuilding runt om i Norden och Europa. Där möter vi våra kunder och visar upp vilka vi är och vad vi står för. Vi tycker om att engagera oss med kunderna och visa att vi uppskattar dem på våra mässor.

Detta är något vi vill bli ännu bättre på och söker nu en engagerad Event Manager som brinner för att jobba med detta på heltid. Rollen ger stor variation med tyngpunkt på planering och genomförande samt utmaningen med att få ihop logistiken bakom varje event.

Det är viktigt att du har viljan att leda en grupp i ett projekt mot ett gemensamt mål och i det innefattas att planera, strukturera och ta ansvar för den budget som varje event tilldelas. Men framför allt ska du brinna för träning och möjligheten att få vara en del av fitnessbranschen och arbete ute på fältet samt träffa våra kunder.

Några fler ställen du finner jobb inom branschen utlysta: