Mösstävlingen i BODY December

I decemberutgåvan hade vi en tävling om GASP/Better Bodies-mössor. De som drogs som vinnare kommer från Västerås, Mölndal, Skogstorp, Halmstad, Ängelholm och Trelleborg. Blir det du som öppnar brevlådan inom kort och finner ett vadderat kuvert från BODY? Läs vidare…

Följande svarade rätt och lottades fram att få varsin mössa värdig en gymfantast:

  • Henrik Kastelli, Västerås
  • Emilia Hallgren, Mölndal
  • Linus Gustafsson Maxe, Skogstorp
  • Sabina Broomé, Halmstad
  • Ryan Gerat, Ängelholm
  • Madeleine Badelt, Trelleborg

Stort grattis! Om brevbärarna inte är överväldigad av all julpost bör ni ha mössorna lagom till julafton. 

GASP Hardcore Beanie (herr), 299 kr. Better Bodies Womens Beanie (dam), 249 kr.

Frågan löd: ”I augusti slog Swedish Fitness, företaget bakom Better Bodies och GASP, upp portarna till en maffig mötesplats för gymbitna i Dallas. Vad heter den?”

Det rätta svaret är ”2. destination.”

Läs mer om Swedish Fitness och destination:

Man ser märkena Better Bodies och GASP på gymmen, på mässor och tävlingar, på bloggar och på modeller som pryder BODYs och andra träningstidningars sidor. Men känner du till företaget bakom? Vi tog oss en pratstund med Swedish Fitness VD, Michael Johansson.

– Vi har länge känt att vi behövde ett nytt showroom och nu bygger vi det ihop med Metroflex Plano. Det är ett franchisegym till Metroflex Arlington där vi brukar plåta GASP. I den nya anläggningen …destination kommer vi kunna köra workshops och seminarier – ja helt enkelt skapa ett Mecka för alla som gillar träning, berättar Michael exalterat.