SKKF:s sommarläger återkommer!

Alla licensierade medlemmar i Svenska Kroppskulturförbundet är återigen inbjudna att delta i SKKF Summer Camp som hålls i Högbo Bruk, Sandviken under nationaldagshelgen. Utbildning, träning, samkväm och skoj är utlovat.

BODYs rapport från SKKF Summer Camp 2013

Under nationaldagshelgen 2013 (den 6 juni, för dig som alltjämt är obildad) arrangerade vårt kära förbund SKKF ett träningsläger på Högbo Bruk, i Sandviken. Tungt (!) fokus låg på teknikträning i de tre stora lyften: bänkpress, marklyft och knäböj.

Värd och bejublad ciceron var ingen mindre än Anders T Bergström, som enligt uppgift är Sveriges starkaste olympier. Till sin hjälp hade han Sara Ghavami (SM-tvåa i tyngdlyftning) och valda individer som representerade SKKF. Däribland Eddie Bergkvist, som lärde oss allt om stretch, Helene Ahlson som föreläste om tävlingssatsningar, Petra Kardell som lärde ut T-walk och posering i höga klackar, men också Ulf Björnfot som förevisade i poseringsteknik.

Spartanskt men gemytligt sas det innan. Och det stämde bra. Trots enklare inkvartering trivdes alla deltagare som fisken, och det kändes som att alla kom därifrån med laddade bössor och nya personliga rekord i både böj, mark och bänk.

Nästa gång hänger du med!