BODY-redaktör i Vagabonds podd

Vagabond är Sveriges största resetidning och din portal ut i världen.

Vad är grejen med att åka på kryssning? Handlar det om längtan tillbaka till en gammeldags turistvärld av lyx och glamour? Kryssningsentusiasten Hannah Runsten har svaret.

Vagabond är vår systertidning på förlaget:

Vagabond tar dig med ut i världen. Ända sedan starten 1987 har Vagabond berättat om världen – utan skygglappar. Vagabond står för reseexpertis och självständighet. Samtidigt som vi tipsar om sköna resmål behåller vi en kritiskt granskande blick på resebranschen – allt för att du ska få ut mer av din resa och gå på färre nitar.

Redaktör Hannah Runsten var gäst i deras senaste podcast:

När hon reser på semester är det kryssningar som gäller. De senaste åren har hon och hennes pojkvän åkt på fler kryssningar än de flesta av oss skulle hinna med på ett helt liv. I tionde avsnittet av Vagabonds Resepodd pratar hon med Vagabonds Per J Andersson om sina favoritkryssningar i Karibien och Medelhavet – och vad hon innerst inne tycker om dygnskryssningarna på Ålands hav.

Lyssna här: Resepodd: Kryssningar

Sveriges Radio P4 samtalade för ett år sedan med Hannah – då om kokboken MUSKELMAT:

Radio Uppland intervjuade häromdagen BODYs matredaktör, Hannah Runsten, och intervjun sändes nu på förmiddagen. Huvudrätten var såklart boken MUSKELMAT, men även lite generellt kost- och träningssnack slank ned.