165+ tävlande på Alströmertrofén!

Nybörjartävlingen Alströmertrofen avgörs på lördag i Alingsås. Bland de 165+ tävlande (sjuttio fler deltagare än förra året!) i Classic Bodybuilding, Women’s Physique och Bodyfitness samt nytillskotten Men’s Physique samt Bikini Fitness finns sannolikt några av morgondagen stjärnor: Kom och heja på dem!

Som alltid är det gratis att delta, ingen får ha tävlat på en licensierad tävling tidigare, tävlingsfärg är strikt förbjuden och tävlingsarenan är aulan på Alströmergymnasiet Hemsidan är trofen.se, och huvuddomaren har svarat på frågor i forumtråden om årets tävling.

Biljettförsäljningen (200 kr, ej kortbetalningar) öppnar 08.00, och den som inte är på plats i tid riskerar att bli utan biljetter. 08.45 startar insläppet till tävlingslokalen och 09.30 sätter allt igång – läs mer i schemat på hemsidan.

Mycket mer om ”Sveriges första äkta nybörjartävling i modern tid” finns att läsa i BODY.se-taggen Alströmertrofén.

Alströmertrofén 2013 fick besök av muscle.se…

…resultatet blev cirka 2 500 bilder (!), vilka nu återfinns i deras onlinegalleri. Som alltid: inga bilder eller videos kan dock förmedla känslan av att sitta på plats och se tävlingarna live.

Som helårsprenumerant läser du vår tävlingsrapport från BODY augusti 2013 i digitala arkivet!