Prime möter Phoenix i Fångarna!

I säsongspremiären på fredag 20:00 drabbar två gladiatorer samman på på Fort Boyard: Mikael ”Prime” Hollsten och Aristides ”Phoenix” Denis-Sanchez. Till sin hjälp har de Hollywoodfrun Anna Anka, Let’s dance-jurymedlemmen Tony Irving, barnprogramledaren Nassim Al-Faikr och jazzmusikern Gunhild Carling.

Läs mer om programmet på www.tv4.se/fångarna-på-fortet och på facebook.

Mikaels deltagande i Fångarna ledde för övrigt till att han tog över rollen som tränare i TV4:s Biggest Loser efter Mårten Nylén (som gått vidare till Ninja Warrior Sverige).

– Jag var med och tävlade i ”Fångarna på fortet” i våras förra året. På inspelningen träffade jag en kvinna som jobbade med produktionen av ”Biggest Loser” och vi började prata. När jag kom hem ringde bolaget och bjöd in mig till casting. Och så fick jag det. Men det var inte alldeles självklart att jag skulle tacka ja.

På Aftonbladets fråga om vad han kommer att till­föra programmet i sin tränarroll svarar Mikael:

– En attityd där jag inte räds prata om världen där utanför slottet. Många av deltagarna har ett grovt missbruk där deras drog marknadsförs dagligen i tv, på busskurer och i tunnelbanan. För mig så är det helt sjukt att vi inte reagerar hårdare mot en person med grov fetma. Hade det rört sig om en drog eller något så hade vi omyndighetsförklarat personen, kastat in den på rehab för att inte förlora henne.

– Här så väljer vi i stället att idiotförklara och låtsas som att problemet är att personen inte förstår skillnaden mellan en Snickers och en sallad. Så enkelt är det aldrig.

En Fångarna på fortet-favorit i repris från 1998: Magnus Samuelsson drar upp svärdet ut trädstubben med ett enda ryck:

Mikael ”Aldrig Vila” Hollsten är en av de mest frekventa gästerna i BODY Radio:

BODY Radio #40: Aldrig vila på BODY Radio!
Denna vecka blir det inte en tyst stund på BODY Radio när Alex och Andreas gästas av Mikael Hollsten, Athletic Fitness-virtuosen bakom bloggen aldrigvila.se, som numera även är känd som gladiatorn Prime. Micke förklarar varför vilodagar gör honom kallsvettig, hur det är att veta att konkurrenten och polaren Ako Rahim alltid gör det lilla extra, och hur Roddys mobbning nu tvingat Micke att inleda en massabyggarperiod.

BODY Radio #68: Prime berättar allt på BODY Radio!
Mikael ”Prime” Hollsten gästar BODY Radio och bevisar att ”aldrig vila” även gäller hans mun. I ett megalångt avsnitt, fyllt av skratt, får vi höra om allt från skamliga förslag och hans ”oknullade aura”, till German Volume Training och Mickes nya superdiet!

BODY Radio #98: Hollsten mot scenen igen!
Mikael Hollsten tittar förbi BODY Radios studio och berättar om sina tävlingsplaner och mycket annat! 

BODY Radio #124: Aldrig Vila (stämbanden)
En av BODY Radios mest älskade gäster, Micke Hollsten, återvänder i ett riktigt maratonavsnitt där allt från träning och kost till tävling och posering avhandlas. Spetsa öronen!

BODY Radio #147: Hollsten Uncut
Mikael Hollsten gästar BODY Radio och berättar i ett öppenhjärtigt – och rekordlångt – samtal om varför han funderade på att inte ställa upp som gladiator i år, hur man gör för att fixa fotoformen och vad som är slutmålet med alla hans projekt!