Bänkpressaren Freddi Smulter

Svenska Yles Magnus Hansén och Petter Sandelin dokumenterade Fredrik Smulters satsning mot bänkpress-VM 2015l. I stillbildsdokumentären berättar Fredrik om skadan i armen som riskerade tävlingen, om stressen att prestera och att satsa allt inklusive familjens ekonomi.

Freddi Smulter har varit en flitig gäst i BODY Radio:

BODY Radio #33:

Hertigen av Malax, bänkpressvärldsmästaren Freddi Smulter, tar denna vecka över BODY Radio. Det kanske inte kommer som en chock att det snackas en hel del bänkpress, men Freddi hinner också med att berätta om sin viktnedgång och problemen den ställt till med, om sitt första lyft som 14-åring och om hur det skiljer sig att träna när man har barn och jobbar skift.

BODY Radio #77:

Med lika delar sisu och talang har vår gamle favorit Freddi Smulter återigen tagit sig högst upp på tronen i bänkpressvärlden. Missa inte när monstret från Malax återvänder till BODY Radio för att berätta om den träning som gjort honom starkast av alla – med eller utan tröja!

BODY Radio #135:

Hertigen av Malax, bänkpressguden, Freddi Smulter är tillbaka på BODY Radio med nya färska rekord i bagaget. Hör om träningen som gör att Freddi bollar med större vikter i hantelpress än vanliga dödliga gör i bänkpress!

BODY Radio #177:

Missa inte när Freddi Smulter gästar BODY Radio inför VM!

BODY Radio #181:

När Carl Yngvar Christensen kommer på besök borgar det för styrka de luxe, lägg sedan till gästspel av Freddi Smulter och Patrik Andersson och du har det starkaste avsnittet av BODY Radio genom tiderna!

BODY 12/2012 gav Freddi Smulter sina bästa råd för dig som vill maxa i bänkpress:

Finländaren Freddi Smulter lyfter tyngst både med eller utan utrustning. Häng med när han förklarar hur man tränar för att bli världens starkaste bänkpressare!

Du som är eller blir prenumerant får dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!

Blir du prenumerant får du tillgång till tidigare digitala utgåvor utan extra kostnad.