Nationaldagsseminarium med proffs

Varför inte spendera nationaldagen med eliten?

Det finska IFBB-proffset Anna Virmajoki återkommer till Kristianstad för en workshop för de som tävlar eller vill tävla i Bikini Fitness och vill förbättra sin placering i kommande tävlingar. Dessutom på plats: Therese Svedbom, från Body Fitness-landslaget på både EM och VM!

Dcore skriver:

Den 6 juni mellan 11–14 kommer vi på Dcore att arrangera en workshop till ett mycket fördelaktigt pris (400:-) tillsammans med Team Dcore atleten Anna Virmajoki. Nordens första IFBB PRO i Bikini och med meriter från både Arnolds och Olympia.

På plats även Therese Svedbom, VM & EM 5:an i Body Fitness!

Begränsade platser gäller (max 20 st). Sista anmälningsdag 31/5. Anmäl er till martin@dcore.com (inbetalningsinformation fås via mail). Ange ”Bikini workshop juni” som ämne.

Även Sundbyberg har tidigare fått besök av Anna – här vår rapport från den workshopen:

Nordens bästa tävlande inom Bikini Fitness är finskan Anna Virmajoki. EM- och VM-guld, Olympia- och Arnold Classic-deltagare, och dessutom segrare på hemmaplan vid Nordic Pro 2013.

Nyligen tog hon de närmaste kompisarna med sig och for till World Class Gym i Sundbyberg utanför Stockholm, och genomförde där ett både uppskattat och välbesökt seminarium specifikt riktat till tjejer med Bikini Fitness-ambitioner.

Anna gick igenom det mesta – träning och kost såklart, men också saker som posering, dräktval och andra ”inside-tips”.

– Superkul! Oerhört inspirerande att få möta fans och ambitiösa tävlande lite mer personligt, och att på så vis få dela med mig av det jag jag själv tycker är det viktigaste, sa bedårande Anna själv efteråt.

Anna Virmajoki vann under 2012 bland annat både EM och VM Bikini Fitness (klass +168 cm). 2013 tog hon hem segern på proffstävlingen Nordic Pro Championships på hemmaplan i Finland framför en vild hemmapublik!

Bikini Sisu – Europas bästa bikiniproffs levererar ett perfekt paket!