32 sidor träningstidning på köpet!

Med BODY augusti 2015 medföljer i butik en 32-sidig specialutgåva på köpet: ”Elitens Specialare – 30 övningar du måste testa”. Sveriges bästa visar övningar för mage, rygg, ben, armar, axlar + mycket mer.

Från oss till dig – en stor portion inspiration

Alla har perioder i livet när träningen mest står och stampar, och både resultat och motivation lyser med sin frånvaro. När varje pass känns som en enda lång uppförsbacke utan varken slut eller belöning. Vi har alla vandrat där, planlöst, och jagat de där resultaten som aldrig kommer. 

Men ibland måste man försöka ta sig ur gamla hjulspår för att kunna hitta nya vägar. Det kan vara så enkelt som ett nytt träningsupplägg eller kanske en ny uppsättning övningar för att hitta tillbaka till utveckling och glädje i träningen. 

Av den anledningen bad vi Sveriges främsta atleter att visa just deras specialövningar som de själva tar till när den vanliga träningen inte gör jobbet. Det kan vara helt nya övningar eller smarta modifikationer av mer bekanta övningar. Förhoppningsvis finner du här inspiration, och kanske en och annan ny övning till just din samling.

Är du prenumerant och vill ha denna specialutgåva?

Fyll i dina kontaktuppgifter här så skickar vi den hem till dig. OBS! Begränsat antal, först till kvarn gäller! Är du inte prenumerant kan du köpa BODY augusti 2015 som har utgåvan inplastad med tidningen. Den finns i butik till och med den 19 augusti 2015.

Om du surfar från mobilen och inte ser formuläret ovan, använd denna länk istället.

OBS! Ditt prenumerationsnummer hittar du på tidningens baksida och/eller på din faktura. Erbjudandet gäller till 2015-08-30 och endast i Sverige.