Se Sveriges Starkaste Man 2015!

I avsaknad av de tv-produktioner som gjordes kring millennieskiftet så har ideella krafter tagit vid. I samarbete med MAXstyrka har Voicefilm nu släppt en nära timslång produktion från Sveriges Starkaste Man!

Producenten Voicefilm med Andreas Ljung i spetsen såg till att ta hand om vad som saknats av många de senaste åren – en riktig sammanhängande film från finalen av SSM.

De samspelade Andreas Johansson och Jimmie Trywall från MAXstyrka Radio skötte den löpande kommenteringen samt intervjuer på plats. Starkt jobbat av alla! 

I nya BODY återfinns Anders Axklos rapport i hans oefterhärmliga stil (han var även speaker på SSM):

Det inofficiella snacket innan Sveriges Starkaste Man-finalen handlade nästan enbart om Johannes Årsjös biceps. Skadan som han ådrog sig på uppvärmningen på Världens Starkaste Man i Malaysia, skulle den dras upp, eller hade den läkt?

Hur mycket världsartist man än är så det bra om grejerna är hela när man ska försöka bli starkast i landet för sjunde gången i rad.

De andra nio hade inte castats, vunnit på lotteri eller haft tur, de hade kämpat sig till sina kvalplatser och slagit ut många andra kraftkarlar som i sin tur är starkast på gymmen där de bor, så visst var de starka. Dessutom stora, 6 av 10 i finalen vägde över 150 kilo. 

Missa inte heller SSM-reportaget på MAXstyrka.

I nya BODY återfinns Anders Axklos reportage från SSM i hans oefterhärmliga stil,