Bli bästa PT:n av Daniel Larsson

Du känner igen Daniel bland annat från hans artiklar i BODY Magazine. Daniel arbetar som personlig tränare och har nu gett ut en bok som passar hand i handske för dig som framgångsrikt vill arbeta som PT. Du kan nu vinna ett eget exemplar i vår tävling.

Daniel J Larsson arbetar som personlig tränare, föreläsare och frilansskribent. Han tränar allt från motionärer till elitidrottare, skriver för flera av Sveriges största träningsmagasin och driver Fitnesspodden som är en landets största podcasts inom träning och hälsa. Daniel har även varit nominerad till årets PT i Sverige år 2013, 2014 och 2015.

Om boken

En personlig tränare måste kunna sin träningslära och alla andra grundläggande delar av sitt yrke, men även vara duktig på marknadsföring och sälj. Att nå sina kunder och få dem att förstå varför de ska anlita dig som PT är den viktigaste delen av yrket för att kunna arbeta i träningsbranschen. 

Bli den bästa PT:n ger dig de verktyg du behöver för att framgångsrikt hitta dina kunder och sälja in dina tjänster på ett naturligt och avdramatiserat sätt. Du får också ta del av intervjuer med några av Sveriges mest framgångsrika profiler inom träningsbraschen för att inspireras av hur de har tagit sin an uppgiften att bli bäst på sina områden.

Daniel Larsson är nominerad till Årets PT igen – blir 2015 året han vinner ett Guldhjärta?