The Mountain kommer till Stockholm!

Den för allmänheten mest kända strongmannen i dagsläget, Hafthór Björnsson, passar på att svänga förbi Fitnessfestivalen i Stockholm dagen efter att han tävlat i Norrköping. Han intervjuas på Exposcenen, minglar och skrivar autografer söndag 29 november.

Hafthór Björnsson deltar dagen innan på kvaltävlingen till World’s Strongest Man som avgörs 28 november i Stadium Arena, Norrköping.

Klicka för mer information
Efter elva år i Göteborg kommer nu Fitnessfestivalen till Stockholmsmässan. Det är norra Europas största träningsmässa och kommer tillsammans med Allt för Hälsan och Acadermia att utgöra premiären Fit for Life WKND 27-29 november på Stockholmsmässan. Förutom en inspirerande mässa blir det även tävlingar och besök av kända profiler. Hafþór Júlíus Björnsson – känd som Gregor Clegane i den kritikerrosade tv-serien Game of Thrones finns bland annat på plats för att intervjuas på Exposcenen och skriver autografer.

Islänningen Hafþór Júlíus Björnsson är en man med många strängar på sin lyra. Under smeknamnet ”Thor” har han tävlat flera år i de populära tävlingarna om vem som är världens starkaste man. Där har han en silverplats som bästa placering. I Europas motsvarighet har han lyckats kliva högst upp på prispallen och stoltsera med ett guld. Som skådespelare är han känd som namnet ”Gregor Clegane” eller ”The Mountain” i tv-serien Game of Thrones. Björnsson kommer att finnas på plats under Fitnessfestivalen 29 november. Klockan 15.30 intervjuas han på Exposcenen men under hela dagen finns han på plats för autografskrivning, bildtagning och mingel med besökarna.

Många träningsprofiler på plats

Under hela helgen kommer Fitnessfestivalen att gästas av flera andra träningsprofiler. Gladiatorerna ”Hero” och ”Pansar” berättar om sin träning. Mårten Nylén från Ninja Warriors berättar om att en stor del av träning och att lyckas med träning sitter i leendet. Simon Kachoa vann Biggest Looser och gick på två år från att väga 180 kilo till att nu väga 98 kilo. Den ständigt aktuella Paolo Roberto finns även han på plats. Detta är bara några av alla som finns på Fitnessfestivalen för att ge bra tips och inspiration.

Världens största hinderbanalopp

På Fit for Life WKND finns det även något för barnen. På lördagen och söndagen kommer världens största hinderbanalopp att gå av stapeln för barn i åldrarna 7-12 år. Detta kallas Superior Kids Indoor Challange. På den 5000 kvadratmeter stora ytan blir det ett tjugotal olika former av hinder med en fantastisk inramning av ljud, ljus, rökmaskiner, seriefigurer och gladiatorer.

För mer information och hela programmet besök www.fitnessfestivalen.se eller kontakta:

  • Ove Rytter, projektledare, ove@strongevents.se, 070-832 12 12
  • Catarina Oscarsson, pressansvarig, catarina.oscarsson@stockholmsmassan.se, 08-749 43 66
  • Felix Andersson, presskoordinator, felix.andersson@stockholmsmassan.se, 08-749 41 92

Fit for Life WKND består av Fitnessfestivalen, Allt för Hälsan och Acadermia vilka tillsammans bildar Nordens största tränings-, hälso- och skönhetsmässa på Stockholmsmässan den 27-29 november. Med över 400 utställare och 11 scener blir det en helg med massor av inspiration för alla som är intresserad av hälsa, träning och skönhet.

Du kan möta Hafþór Júlíus Björnsson på Fitnessfestivalen i Stockholm! Foto: Jon Klasbu