Luciapokalen livestream nu öppen!

Sveriges fitness- och byggarbefolkning besöker i helgen Stockholmsmässan och Luciapokalen samt Fitnessfestivalen. Så klart är även BODY på plats för att täcka tävlingarna och möta våra läsare på mässan – kom förbi och säg hej!

Stockholmsdelen av tävlingen Luciapokalen består i år av kroppskulturgrenarna:

  • Luciapokalen Bodyfitness, Victoriahallen (Lördag 10.00)
  • Luciapokalen Men’s Physique, Victoriahallen (Lördag 15.00)
  • Luciapokalen Classic Bodybuilding, Victoriahallen (Söndag 10.00)

Segrare på Luciapokalen Bodyfitness 2015

Segrare Luciapokalen Men’s Physique 2015

Segrare Luciapokalen Classic Bodybuilding 2015

Tillgång till årets livestreaming införskaffar du på fitnessplay.solidtango.com. Antingen köper du tillgång dag för dag, eller införskaffar du VIP-paketet som ger tillgång till hela helgens sändningar.

Top-6 på Luciapokalen Bodyfitness Veteraner

Top-3 på Luciapokalen Bodyfitness Juniorer

Top-6 på Luciapokalen Bodyfitness Seniorer -158 cm

Top-6 på Luciapokalen Bodyfitness Seniorer -163 cm

Top-3 på Luciapokalen Bodyfitness Seniorer -168 cm

Top-6 på Luciapokalen Bodyfitness Seniorer +168 cm

En nyhet utöver att Fitnessfestivalen flyttat till Stockholm från Göteborg är att tre mässor avgörs samtidigt under samlingsnamnet Fit for Life WKND:

Alla entrébiljetter till enskilda mässor gäller för hela Fit for Life WKND, så du kan införskaffa julklappar inom hälsa och skönhet samtidigt som du fyller på ditt eget förråd med tillskott, litteratur och övriga tillbehör 🙂

Som vanligt kan du möta BODY i vår monter B08:22 mitt på Fitnessfestivalens område och shoppa loss, mingla med branschprofiler eller varför inte bli omslagsmodell för en dag?

Helene Ahlson finns på plats i BODYs monter mellan kl 10.00–10.45 på lördagen samt 10.30–11.30 på söndagen för att signera sin aktuella BODY-utgåva och omslagsmodella med våra besökare.