Rekord för Battle of Scandinavia!

Alingsås är årets andra anhalt för bataljer i bodybuilding och fitness. I år har intresset varit rekordstort och arenan Estrad står redo för en muskelfest nu på lördag för tävlande från Skandinavien.

På schemat finns Bodybuilding, Classic Bodybuilding samt Men’s Physique på herrsidan och Bodyfitness, Women’s Physique och Bikini Fitness på damsidan.

Denna Grand Prix-tävling är endast öppen för skandinaviska deltagare och har växt organiskt sedan starten:

  • 2011 startade 37 tävlande
  • 2012 deltog 48 kombattanter
  • 2013 var man halvvägs till 60
  • 2014 dubblerades antalet till 125
  • 2016 står 144 tävlande på anmäldalistan!

Flera av fjolårets segrare vill försvara sina titlar, men kommer få hårt motstånd från både etablerade såväl som up-and-coming stjärnatleter.

Läs mer på den officiella hemsidan eller på facebook samt om de tidigare arrangemangen i BODY.se-taggen Battle of Scandinavia

Overallsegrarna på Battle of Scandinavia 2015: Patrik Larsson (Classic Bodybuilding), Lill Nikolaisen (Bodyfitness), Mikael Hancic (Bodybuilding), Nikola Rushiti (Men’s Physique) samt Rodika Bodrug (Bikini Fitness).

Estrad Alingsås ligger centralt placerad vid Alingsås järnvägsstation med dagliga avgångar till Stockholm och Göteborg. Med bil nås de via E20 (och bilen parkeras enkelt i arenans nya parkeringshus för 20 kr/dygn).

För dig som tänkt åka till Alingsås, planera in att att komma tidigt för att köpa biljetter (säljs från 08:00, dörrarna öppnar 08:45 och tävlingen startar 09:30) samt kunna ställa dig i kön till de bästa sittplatserna (biljettköp görs endast på plats och platserna är onumrerade).

Även om du inte ska gå in på själva tävlingen så kan du passa på att mingla med nya och gamla vänner i vårsolen och titta på utställarnas utbud av kosttillskott och träningskläder utan kostnad.