Terminator-stjärnans hårda ord mot Donald Trump

Arnold är tillbaka. Denna gång med ett tydligt meddelande till Donald Trump. ”Ingen kan färdas bakåt i tiden. Det är det bara jag som kan” säger han i ett videoklipp som fått stor spridning.

Det var under torsdagen som Donald Trump meddelande att USA nu lämnar Parisavtalet, som har skrivits under av 195 länder och ska arbeta för att minska de globala utsläppen för ett bättre klimat. Detta besked väckte stora reaktioner världen över, och även hos Arnold Schwarzenegger. 

Schwarzenegger har tidigare varit guvernär i Kalifornien, och i ett nyligen publicerat videoklipp så går han hårt åt Trump. 

”En man kan inte förstöra våra framsteg. En man kan inte stoppa vår energi-revolution. Och en man kan inte färdas bakåt i tiden. Det är det bara jag som kan”, säger Terminator-stjärnan i klippet. 

I klippet pratar Schwarzenegger också om att ingen bra ledare backar ur ett så viktigt avtal. 

”Ingen kommer ihåg människorna som sa åt Kennedy att inte åka till månen. Vi kan inte glömma våra stora ledare, de stora ledarna som inte gick tillbaka i tiden, utan hela tiden rörde sig framåt mot framtiden”, säger Schwarzenegger. 

Se hela klippet här: