Tävling: Grand Prix – nedräkningen!

Ska du tävla på Sweden Grand Prix? Vi efterlyser dig som vill dela av dig med din resa på body.se och vinna priser som underlättar din tävlingssatsning. Läs mer och anmäl ditt intresse!

Nästa lördag är det åtta veckor kvar. Nedräkningen mot Sweden Grand Prix är ett faktum när dieter stramas åt och atleter går in i andra andningen. Mycket står på spel. De tävlande står inför ett internationellt motstånd, framför en internationell domarkår.

Sweden Grand Prix

Foto: Sweden Grand Prix

Ellen Nielsen, Sweden Grand Prix 20187

Ellen Nielsen knep en EM-biljett på Grand Prix 2017. | Foto: Gym 621

Biljett till världsscenen
Den som lyckas tajma allting hela vägen fram har en sista möjlighet att knipa en åtråvärd plats till EM i Santa Susanna i maj, och som om inte det vore nog har Sweden Grand Prix i år status som pro-qualifier, vilket betyder att de som lyckas bäst kan vara åtta veckor från drömmen att kliva upp i den stora ligan, som IFBB pro.

Vi på BODY uppskattar slitet och hängivelsen som var och en av de tävlande har med sig i bagaget upp på scenen. För att lyckas som proffs behöver du synas, samtidigt som vi vet att många är nyfikna på vad som krävs för att ta sig hela vägen fram i mål. Därför vill vi hjälpa till med det genom att låta några speciellt utvalda dokumentera sin resa fram till Sweden Grand Prix på body.se

Blogga hos BODY
Vi ger ett antal atleter möjlighet att blogga på body.se och dokumentera sin resa fram till tävling. De utvalda får gratis tävlingsfärg från Jan Tana Onsite Tan, scenbilder från BODY Bildbank, samt en gymväska med kosttillskott från MM sports. Som om inte det vore nog betalar BODY även anmälningsavgiften till tävlingen. 

Anmälan
Anmäl ditt intresse senast på onsdag, 21 februari klockan 24.00, genom att skriva till tavling@body.se och uppge följande uppgifter:

  • För- och efternamn
  • Diciplin och klass
  • Instagram-namn
  • Tidigare genomförda tävlingar
  • Coach
  • Formbilder tagna i början av din diet, samt aktuella formbilder (som du tar i veckan).
  • En kort beskrivning av dig själv och dina förväntningar på tävlingen. Om du är debutant eller sedan länge erfaren med full fokus på proffskortet gör detsamma – vi vill veta vem du är.

Dokumentera din resa
Hur du väljer att dokumentera din nedräkning är upp till dig; i text och bild eller som videoinlägg – det låter vi dig bestämma. Huvudsaken är att du ger en bild av din nedräkning vad gäller träning, kost och inte minst mentala uppladdning. Dagar när du går på endorfinrus är fantastiska, men hur du tacklar motgångar och hjärnspöken är minst lika viktigt! Hur anpassas träningen, knep för posering och tips för att dryga ut den allt mer avtagande kosten. Din resa taggar andra! 

Blir du en av de utvalda kommer din presentation användas som ditt första blogginlägg, lördagen den 24 februari, sen vill vi att du uppdaterar bloggen med minst ett längre, alternativt flera, kortare inlägg per veckan. Förutom dina inlägg på bloggen kommer vi lyfta dig i kortare frågor på siten och i våra sociala kanaler, samt ägna dig ett extra öga på dagen D.  

 Se till att ha din anmälan inne på onsdag klockan 24.00, så kör vi mot Malmö.

Skicka in din anmälan idag: tavling@body.se