Bra att tänka på inför tävling

Sugen på att tävla? BODYs tävlingsexpert Helene Ahlson svarar i videointervjun här nedan på läsarnas frågor om vad som kan vara bra att tänka på inför och efter en satsning.

Till helgen drar tävlingsvåren 2018 igång med Better Bodies Challenge. Tävlingen som arrangeras för tredje året i rad har blivit varm i kläderna och är ett bra tillfälle för den som går upp för första gången att testa vingarna. En månad senare är det dags för det mer erfarna gardet att gå upp i Sweden Grand Prix, en tävling som BODY lottar ut biljetter till varje vecka. För chans att vinna har vi bett deltagarna att ställa frågor om tävlingssatsningar och det har kommit in så pass mycket att vi beslutade vi oss för att låta vår tävlingsexpert, Helene Ahlson, svara på vad man ska tänka på inför en satsning.  

Hållpunkter:

 • 00:51
  Vi välkomnar Helene med en presentation där hon berättar bland annat om Team Forever Fit by Better Bodies
 • 02:03
  Fråga 1: Hur blir man medlem i ett team och kan man vara med i ett utan att tävla?
 • 03:19
  Fråga 2: Om man inte gör nån spraytan innan tävling, alternativt med en blekare brun färg, kan man då utesluta att bli placerad?
 • 04:12
  Fråga 3: Kan man bli nerdömd på grund av för stor tävlingsutustning?
 • 05:11 
  Fråga 4: Vad är tömning – och gör alla det?
 • 06:23 
  Fråga 5: Hur kan man på bästa sätt förbereda sig psykiskt de sista dagarna innan scenen? Vad bör man försöka sätta mindset på och fokusera mer eller mindre på?
 • 07:35 
  Fråga 6: Efter tävling, är det något speciellt råd du skulle vilja ge där? Något man ska förbereda sig på innan? Läs Helenes blogginlägg om tiden efter avslutad diet: 
  http://www.njie.se/bloggar_cpt/hur-hittar-man-balansen-igen-efter-en-avslutad-diet/

Vill du ställa dina frågor till Helene?
Maila till redax@body.se