3 veckor kvar till Sweden Grand Prix

Nu är nedräkningen påtaglig. Bloggarna börjar känna av dieten och kylan som biter på morgoncardion är kallare än nånsin. Trots det är fokus framåt och en hel del matnyttigt har kommit på bordet, inte minst i form av posering och tung styrketräning.

IMPONERANDE FLEX
Mats Ljung visar hur störst blir tightast! Definitionerna karvas fram och mats bjuder på en genomgång av poserna i Bodybuildning. När en fysik är på topp är allt on point – inte minst vader. 
Body.se/bloggar/mats-ljung

ENDORFIN-SKJUTS
Efter Better Bodies Challenge förra helgen har Lisa Ivarsson levt i en lyckobubbla. Somliga dagar beskriver hon som om benen satt i sirap, då hon kopplar på ”krigarmode. Med mersmak på scenen blickar hon framåt och går igenom hur hon nu lägger upp kost och träning för att bli ännu bättre. 
Body.se/bloggar/lisa-ivarsson

KAMP FRAMÅT
För Anna Norberg går det aningen segare. Hon kämpar på, trots att det känns segt nu. Sista veckorna kan vara tuffa, men hon tar sig igenom morgonpromenader på -17 grader (!) Formen låter sig dock inte vänta på och coachen Klaudia Larson var nöjd vid poseringen. 
Body.se/bloggar/Anna-Norberg

Anna Norberg tightar till sig

Anna Norberg tightar till!

INGEN TÄVLING PÅ SGP… MEN PÅ MALTA!  
Sedan förra veckan har det hänt grejer för Shahin Nejad. Inte bara har han fått sitt proffskort – han har även hunnit nyttja det då han körde en proffstävling i Grekland förra veckan. Nu befinner han sig på Malta där han laddar för nästa tävling. Att han nu klivit upp i proffsligan betyder att han inte längre kan tävla på SGP, men vi får se honom där ändå och ser fram emot att han fortsätter blogga. 
I en intervju med Shahin i veckan talade vi om att bli proffs och frågade: Vad händer nu?   

TUNG TRÄNING HELA VÄGEN!
Även Timmy Öhman får kraft i att avståndet till tävling minskar. Lågt energiintag till trots kör han på på gymmet, väl medveten om att nyckeln till att få bästa resultat ut ur dieten är att inte backa på vikterna. Givetvis bjussar han på ett benpass. 
Body.se/bloggar/timmy-ohman

Timmy Öhman krymper vecka för vecka

 

VINN BILJETTER!
Det drar ihop sig till tävling, men fortfarande har du chans att vinna två biljetter till Sweden Grand Prix. Den här veckan vill vi veta vilket ditt favoritgrepp är på gymmet – och varför du gillar det? Filma när du använder ditt favoritgrepp och lägg upp det på instagram med taggen #bodymagazine innan onsdag 4/4 2018 kl.23.59 så kan två biljetter bli dina!