Välkommen till BODY, Linda Ericson!

I några dagar har hennes namn figurerat här på BODY. Vår nya medarbetare heter Linda Ericson och vi har bett henne skriva några rader om sig själv.

Mitt namn är Linda Ericson och jag arbetar som personlig tränare med bodybuilding och fitness som huvudfokus. Jag driver sedan tre år tillbaka ett numera onlinebaserat företag där vi hjälper individer i hela världen att åstadkomma allt ifrån förbättrad allmänhälsa till att hårdsatsa inför tävling. Innan detta var jag verksam PT och kostrådgivare på ett gym här i Göteborg.

Jag personligen har sedan barnsben alltid levt ett aktivt liv och testat på de flesta idrotter. För ungefär åtta år sedan föll jag som en fura för styrketräningen och vi har inte levt åtskilda sedan dess. Denna passion har hjälpt mig mycket i mitt arbete i och med min ständiga vilja att testa nya upplägg, olika dieter och särskilda metoder för att alltid utvecklas. Jag är närmast besatt av att lära mig nya saker vilket inte bara gynnar min karriär inom fitness utan är också ett karaktärsdrag som gör att jag i övrigt spenderar mycket tid på att studera språk, litteratur och att nätverka med människor ifrån alla tänkbara håll och kanter.

Linda är sedan tidigare en duktig och flitig skribent och hennes texter är mycket läsvärda och omtyckta. Vi ser fram emot att få ha Linda hos oss! /Redaktionen