BODY teaser :)

Omslagsbilden och övriga bilder på bröderna Ahmad är tagna av Seth Janson.

 

Det är ännu några dagar kvar tills ni som är prenumeranter efter en helt vanlig måndag (eller tisdag) får komma hem till en dörrmatta prydd av ett rykande färskt nummer av BODY. Men misströsta inte! Ni har väntat i nästan hundra år, eller i alla fall tre månader, så några dagar till borde inte göra någon skillnad. Här vill vi hur som helst bjuda på en lite teaser.

 

På omslaget ser ni bröderna Ahmad: Ayoub, Ahmad, Jones och Josef. Chefredaktör Anders Eriksson styrde kosan mot syskonens butik i Malmö, där han fick sig en gedigen pratstund mer var och en av de framgångsrika bröderna. Vi på redaktionen undrade hur det ens är möjligt för fyra bröder att köra samma grej – och att samtidigt vara bra på det! Läs 4xAHMAD så får du fyra gånger livshistoria och bakgrunden till hur Ahmads blev Sveriges bästa brödraskara.

 

Även reportaget om Helena Falk är illustrerade med fotografier tagna av Seth Janson.

 

The Sky is the Limit har aldrig stämt bättre än när det kommer till Helena Falk. Här möter vår skribent Sarah-Ida Nyström ett krutpaket som verkar kunna bli typ bäst i världen på allt hon gör. Svensk mästare i Karate, Kung Fu, tyngdlyftning och boxning. Världstrea på CrossFit Games. Ja, ni hör ju själva. Vem vill inte veta mer om Helena?

 

Bilderna på Jacob Andersson är tagna av vår fotograf Robin Galczewski.

 

Sveriges senaste och förmodligen bästa stjärnskott. Vi har träffat bodybuildern Jacob Andersson som faktiskt sopade mattan med alla medtävlande på alla tävlingar han ställde upp i i fjol. Nybörjare på scen, men redan ett proffs. Nästan i alla fall. Jacob Andersson ska fixa sitt proffskort i år och har siktet inställt på att bli bäst i världen. Vi på BODY tror honom.

 

Tobba Mark på Gym621 har fotograferat samtliga atleter i vårt Luciaspecial.

 

Luciapokalen ligger en bit bakom oss, som alla vet. Men det tar inte bort det goa i att Fredrik Age har lagt en ansenlig tid på att granska alla finalister i sömmarna och som vanligt ge oss kommentarerna som vi aldrig får höra någon annanstans. Finalister i samtliga grenar i hyfsat stort format. Frimärksbildseran har vi en gång för alla begravt.

 

 

100% kött. Vi möter bodybuildern och karnivoren Eva Birath som berättar om hur hon modellerat om sin kropp, fått bättre värden och gått till ett friskare liv genom att utesluta allt som inte har med kött att göra. Kött e gôtt! Och även om du av olika skäl inte håller med om det, så är det här mycket intressant läsning ändå. Om du vågar gå utanför din comfort zone, vill säga.

 

INNEHÅLLET I SIN HELHET:

8. LEDARE Ett sanningens ord från chefredaktören

9. REDAKTIONEN Fejs på alla medarbetare

10. FÖRBUNDET SBFF Möt den nya ordföranden

11. MÅNADENS INSTAGRAM Tagga oss så checkar vi in dig!

12. EXPERTERNA Griper sig an nya frågeställningar 

13. I KORTHET Senaste från forskningsvärlden

18. CBD – OLJA MED CANNABIDIOL Lagligt? Säkert? Effektivt?

20. INFLAMMATION, TRÄNING, KOST Martin Brunnberg om det du behöver veta

26. BRÖDERNA AHMAD Världens fyra bästa bodybuildingbröder?

40. 8 STRATEGIER FRÅN TÄVLINGSTRÄNING Kopiera de bästa för snabbare resultat

50. HELENA FALK Dominerar allt

64. LUCIAPOKALEN Flyttade in på mässan

76. EN DIET AV BARA KÖTT? Carnivore Diet under mikroskopet

86. FEM SPECIALARE Med The Future – Jacob Andersson

 

Snart i en hand nära dig.