Möt Mikael Hancic i BODY Radios senaste avsnitt

Jönköpings stolthet, Mikael Hancic, gästar denna vecka Alex och Andreas. Micke – som aldrig har långt till skratt – berättar bland annat om sin formnoja, varför grabbarna på gymmet borde skramla till en mp3-spelare åt honom i julklapp, och varför han inte kommer att bli insläppt i montern på Fitnessfestivalen iklädd annat än långbyxor. Det diskuteras även vilka pinsamma bilder på Alex som kan tänkas gömma sig på Mickes hårddisk.

Mikael Hancic har varit omslagsmodell på BODYs swimsuit issue #311, juni 2010 samt novemberutgåvan 2009 av BODY (304). Artikeln i den senare utgåvan är benämnd ”Grova Armar: Omslagsmodellen Micke Hancic visar sina knep”:

Vi kan erkänna det direkt: Vi gillar det här med byggning. Men ibland kan även vi snöa in på allt som är tungt med sporten – alldeles för lite mat, alldeles för många timmar på motionscykeln och alldeles för tidiga morgnar när man ska ut och gå. Därför är det skönt att då och då påminnas om vad som gör sporten så rolig.

Dessförinnan hade vi ett reportage med Mikael i BODY 287 (maj 2008). Artikeln döptes till ”Briljant debutant: Möt Micke Hancic”:

Han kom, han sågs och han segrade. Och det med besked. Utan några längre förberedelser tog Mikael Hancic hem 80:an på fjolårets Luciapokalen. Bilden av det ögonblicket bet sig nog fast på de flestas hornhinnor.

Direktlänk till showen som MP3-fil. Andra alternativ för att lyssna på showen: