BODY Radio snackar mark med Sveriges starkaste!

I veckans avsnitt av BODY Radio kommer Patrik Andersson – svensk rekordhållare i marklyft och notorisk forumhuligan – på besök och tar på sig magisterhatten. Vi får naturligtvis lära oss det mesta om marklyft, men också om skillnaden mellan dopade och rena atleter, om klassiskt styrkelyft, och om vikten av att mäta sin progression – oavsett om man är lyftare eller byggare.

Dessutom avslöjar Patrik att han från början mest var intresserad av att stå i tangakallingar på en scen, och passar också på att dela ut en känga eller två till BODY med glimten i ögat. Du kan följa Patrik i hans träningsjournal på forumet KolozzeumYoutubekontot rymmer många inspirerande lyft och demonstrationer på intressanta träningsmetoder.

Se hans svenska rekordmarklyft på YouTube, vår reporter på plats vid SM i Styrkelyft beskrev det på följande sätt:

”Om blickar kunde döda”. Då är det tur att Patrik Andersson från Sundbybergs TK riktar sig mot stången med 360 kg på. Hans sanslösa vinnarskalle gav honom en andraplats i klassen +120 samt helgens tyngsta lyft. För vikten gick upp till publikens hyllningar. Kanske helgens stora höjdpunkt.

Direktlänk till showen som MP3-fil. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com