Öka 1 kg muskler i veckan med BODY Radio!

Denna vecka gästas BODY Radio av Ola Wallengren, en av Sveriges främsta experter på kost och träning. Ola berättar bland annat hur han lyckades lägga på sig fantastiska 18 kilo muskler på 20 veckor, och hur han bemästrade konststycket att äta 900 kcal per dag och ändå öka i muskelmassa. Detta och mycket mer i ett faktaspäckat program!

Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio (den senare nyligen uppdaterad med ett par efterlängtade funktioner, bl a stöd för bakgrundsspelning och iPad) får alla Olas Frågor & Svar-sidor om nutrition från BODY (32 sidor = närmare hundra besvarade nutritionsfrågor!) bifogat med avsnittet. 

Hållpunkter i BODY Radio avsnitt 52:

  • 00:04:12 – Värdarnas introduktion av veckans gäst
  • 00:06:23 – Samtalet med Ola Wallengren
  • 00:55:12 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Ola Wallengren är leg Dietist, medicine magister i klinisk nutrition och doktorand på avdelningen för klinisk näringslära vid Göteborgs Universitet. Han arbetar som dietist på Sahlgrenska sjukhuset, föreläser för företag, gym, föreningar med flera samt som del i bland annat SKKF:s PT-utbildning. Ola är självklart också en slav under hanteln och har tränat i över 20 år.

Vill du anlita Ola, kontakta honom via dietistmottagningen Privatdietist i Göteborg. På BODYs forum kan du läsa Olas diskussioner med övriga gymråttor.

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

I BODY Radio-appen får du alla Olas Frågor & Svar-sidor från BODY bifogat med avsnittet!

I BODY Radio-appen får du alla Olas Frågor & Svar-sidor från BODY bifogat med avsnittet!