Mästarnas mästare på BODY Radio

Seger på IFBB World Cup för Ako!

Ako Rahim, den oslagbare svenske Athletic Fitness-mästaren, kommer till radion för att berätta om sina sista förberedelser inför VM. Hör honom prata om tömningen, om den kommande duellen mot Kristian Sewén och om sin tid som gladiatorn Toro.

Läs mer om Ako på hans hemsida/blogg. Akos närmsta tävling är Athletic Fitness som demonstreras under Classic Bodybuilding-VM i Tallin, Estland denna helg. Läs mer om CBB-VM i dess avdelning på BODYs forum (tävlingen planeras att webcastas live på fitness.ee!).

Hållpunkter i BODY Radio avsnitt 54:

  • 00:16:44 – Värdarnas introduktion av veckans gäst
  • 00:17:44 – Samtalet med Ako Rahim
  • 00:43:13 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio (den senare nyligen uppdaterad med ett par efterlängtade funktioner, bl a stöd för bakgrundsspelning och iPad) får ett av de första och ett av de senaste BODY-reportagen om Ako bifogat med avsnittet.

Med BODY Radio-appen medföljer två reportage om Ako Rahim. Här 2007-varianten.

Med BODY Radio-appen medföljer två reportage om Ako Rahim. Här 2011-varianten.

Fler relaterade BODY Radio-avsnitt samt BODY.se-bloggar: 

 
Läs fler artiklar om Athletic Fitness på BODY.se via taggen Athletic Fitness eller i vår samlade artikel om kroppskulturgrenen Athletic Fitness:

Athletic Fitness är en sport där man måste vara stark, uthållig och ha en bra fysik. Just nu är tävlingstillfällena för Athletic Fitness i Sverige begränsade till två per år: SM (Svenska Mästerskapen) i slutet av sommaren och nybörjartävlingen Decembercupen på vintern.

Ändringar och justeringar i grenen Athletic Fitness

Förbundet genomförde i samband med SM 2011 en utvärdering som ledde till att ett antal ändringar i Athletic Fitness genomförs: Finalfysikronden stryks redan i år (till Decembercupen 2011), ytterligare en chans att kvala till SM tillkommer i samband med Alströmertrofén i Alingsås i mitten av juni 2012 och hinderbanan får en fast banprofil för de tävlande som vill träna mer grenspecifikt.

Läs fler artiklar om Gladiatorerna på BODY.se via taggen Gladiatorerna eller i vår översiktsartikel om den nya omgången av Gladiatorerna:

Häromdagen presenterades de sexton kampsugna muskelbergen (många av dem välbekanta för BODY-läsarna) som väntar de utmanare som vågar ställa upp i nya säsongen av Gladiatorerna. Den månadslånga inspelningen påbörjas inom kort i Löfbergs lila arena i Karlstad. Programmet får premiär i slutet av 2011 eller under 2012.